Nattlektioner

Nattlektioner ja. Till kvällarna när läggdags är förbi och om jag orkar att hålla mig vaken kommer ofta alla sina inombordsfrågor upp till ytan och där ligger man och tänker, googlar efter svar precis som om det fanns ett facit eller vad andra har gjort för att få svar på samma fråga. Eller som ofta händer mig, att man är så slut i hjärnan psykiskt att man somnar där med sitt barn brevid sig, för vi behöver laddas om helt enkelt.. men i lägenheten står lamporna fortfarande tända för jag har ju mer att göra sen, jag ska inte somna än...tänker jag. Och har jag inte mer måsten så måste jag i alla fall få lite tid för mig själv. Efter jag somnat och sovit ett tag så gör jag ofta det sämsta, vaknar jag så går jag upp och då börjar min egentid, varför gör man så när mer sömn är vad man verkligen behöver? Det om något är ett mönster och beteende jag behöver bryta. Klockan är nu kvart över tre.. vad fan gör jag uppe? Jag har varit trött länge men prioriterar bort min sömn till att bara få vara istället.


När jag ändå suttit uppe och alla saker jag ville se på viafree är sedda så började sökningen på nästa och nästa livsfråga.. jag vill utvecklas som människa, jag vill växa ännu mer inombords och jag vill lära mig hantera situationer och få ut det bästa av dom. Jag är intresserad av min egna personliga utveckling. Jag har en hel del som surrar runt i mitt huvud pga olika omständigheter runt omkring mig och jag befinner mig nog i något slags uppvaknande. Dock jädrigt förvirrad då jag har så många frågor i mitt huvud på samma gång. Och den där känslan att det bara är en själv som kan ta beslut om ens egna liv... den har jag problem med.

Här är en video jag hittade såhär om natten, det kanske inte är mycket men nog ett bra tips från en början att komma ur sin cirkel och se lite mer vad man är tacksam över osv... kika gärna, jag ska öva!

Gillar

Kommentarer