Vad tycker ni?

  • 1571 Readers

Likes

Comments

För mig är du en av de starkaste jag känner, jag vet att du klarar de mesta och är det någonting jag lärt mig av min mamma och mormor så är det att vi är starka. Vi klarar mer än vi tror vi klarar av och vi skulle aldrig någonsin ge upp. För mig är du så värdefull mormor och jag älskar dig.

  • 1736 Readers

Likes

Comments

  
Din högsta dröm? Favorit mat? Bästa serien? Bästa filmen? Favorit djur? Varför började du blogga? Bästa med att blogga? Sämsta med att blogga?

Svar: Min högsta dröm: jag vill ha ett eget modeföretag sen att få vara lycklig bara.
Bästa Serien: One tree hill
Bästa filmen: Har många favoriter men sagan om ringen.
Favorit djur: Hund.
Varför började du blogga, läs föregående svar.
Bästa med att blogga: mina snälla och underbara läsare som gör mig så glad
Sämsta med att blogga: det tar upp mycket tid.

    
 
favorit serie?
svar: One Tree hill

      
3 bloggar du gärna läser?
svar: Angelicka Blick, Kissies , Kenzas.

    
 
Hur skulle du beskriva dig själv, både insida och utsida?
Vad föredrar du, kaffe eller te?
Bäst musik just nu?
svar: svår fåga men jag är en snäll tjej som alltid bryr mig lite för mycket om andra. Utsida ytlig men väldigt känslig.
Te eller kaffe, svårt dricker typ inget av de men Te
Bästa musik: Allt från Dolly parton till Ac/dc

    
 
om du fick bo vart du ville i hela vida världen, vart skulle det då vara och med vem?
svar: Jag skulle vilja bo här jag bor nu i Göteborg med min pojkvän sen vill jag ha lägenheter och hus i andra länder 
men vill bo i Sverige men åka på många semestrar. som till Losangeles, Newyork , London, Spanien

 

Celebierty crush?
Tränar du någon sport?
Vad har du för mobil?
Är du nöjd med ditt liv?
Det snällaste du gjort mot något?
Något du ångrar?

svar: Backstreetboys för typ 15 år sen.
sport, nej inte just nu
nöjd med mitt liv? nja jag kan finslipa det men i det fulla hela så ja.
Det snällaste ? jag gick med i greenpeace för att göra tjejen som värvade en snäll tjänst. 
känner henne inte men värvat själv så kände mig bra den dagen.
Något jag ångrar? ja det finns väll alltid saker man ångrar men inget jag kan tänka på nu.
    

 
vad är din största dröm?
svar: Eget modeföretag
    

 vilken är din drömresa? <3
svar: Losangeles.
    

Hmm vart ser du dig själv om 10 år? :D
svar: Om 10 år så har jag barn och jobbar med något inom mode förmodligen börjat skapa mitt modeföretag 
och gift mig med pojkvännen

    

Vad gör du helst en ledig dag? :)
svar: Sover? haha nej men tar det lungt eller åker in till stan en sväng och kollar kläder.
    
  
favoritblogg? :)
svar: Angelicka Blick

    

hur länge har du bloggat?
Vad är ditt bästa musikminne?

Och lite favoriter:

Favoritfilm
Favoritfärg
Favoritsång
Favoritdricka
Favoritfika (om du går ut och fikar, vad beställer du helst om det finns)
Favoritmat

svar: bloggat i 2 år ungefär men haft långa pauser men nu är jag tillbaka
mitt bästa musik minne, jag sjöng aldrig ska jag sluta älska dig inför publik med stående publik i slutet underbart.
Favoritfilm,: sagan om ringen
Favorit färg: Rosa, eller mörkblå
favorit sång: Aldrig ska jag sluta älska dig
favorit dricka : cola
favorit fika: det jag tål, haha nej men om det finns så beställer jag helst muffins.
Favorit mat: Tacos.Likes

Comments

Om det är en kvinna jag ser upp till inom kändis världen så är det denna kvinnan.


Likes

Comments

En jätte bra serie jag börjat titta på som har allt, spänning , romantik, action. Den liknar väldigt mycket sagan om ringen filmerna enligt min menning och är en toppen serie . tyvärr finns det bara två säsonger men kommer kanske flera.

Likes

Comments

Om ni gillar min blogg får ni gärna checka min Instagram, heter LindaLinnros där, där kan ni följa lite mer ego bilder på mig och vad som händer i mitt liv. nu får ni snart även bättre uppdatering nu när jag har en egen dator köpte en asus notebook som är super bra. ni får svar  på frågestunden någon dag också. har gått och blivit sjuk.

Likes

Comments

Ge mig en Mac snälla tomten? fast nu i höst..

Apple MD223S/A MacBook Air

Likes

Comments

 

Ska du investera i nya skönhetsprodukter? Då är det viktigt att du vet vilken hudtyp du har. Fel produkter kan göra huden torrare, fetare eller finnig. VeckoRevyns sminkbloggare Helen Torsgården har satt ihop en guide till hur tar reda på vilken hudtyp du har, och vad du ska använda för produkter!

 

Gör såhär för att ta reda på vilken hudtyp du har:
Börja med att tvätta huden med rengöring två gånger och låt huden torka. Använd inga produkter efter det! Känn efter hur huden känns. Stramar den eller känns det bara rent och skönt? Vänta några timmar, gärna 3-4 och känn efter under tiden. Känns den annorlunda nu? Ser huden glansig ut? Ta en bit papper och tryck mot huden, blir pappret fläckigt så har du fet hy. Det kan också vara så att du har en blandhy med feta partier, tryck pappret mot olika delar av ansiktet och kolla samma sak (tex kinder, haka, panna). Om huden ser glansig ut men pappret förblir rent har du torr hud.

Torr hud kan uppfattas som glansig just för att huden stramar och spänns ut. Huden känns lite stel och stramar när huden torkar efter rengöring. Om pappret blir knappt synbart fläckigt har du normal hud.

Den vanligaste hudtypen är blandhy. T.ex att man har normal hy runtom i ansiktet, ofta kinder men fet hy i t-zonen (panna, näsa och haka).
Alla hudtyper kan bli glansiga och feta efter en stressig dag på jobbet eller i skolan. Men det är bara när den är helt rengjord som vi kan veta vilken hudtyp vi har.

Torr hy:
En torr hy har oftast små fina porer, stramar och känns matt. Utan kräm kan den lätt flagna. Personer med torr hud får ofta rynkor runt mun och ögon. En torr hy har brist på fukt och behöver en kräm som är rik på det. I många fall är torr hud i själva verket normal hud som felbehandlats så att den torkat ut. Använd anpassad rengöring för torr hy, morgon och kväll. Om du har väldigt torr hy kan det räcka med att bara tvätta ansiktet med vatten på morgonen. En gång i veckan kan du byta ut rengörgingen mot en skrubb för att avlägsna döda hudceller.

Kom ihåg att undvika produkter med alkohol eftersom de torkar ut huden. Använda en fuktspray då och då under dagen.

Normal hy:
En normal hy har oftast inte finnar och pormaskar. Den stramar inte efter tvätt, och blir heller inte oljig. Man brukar säga att huden är i balans. En normal hy blir ofta torr med åren då den egna produktionen av naturliga fetter och oljor minskar. Rätt ansiktsvård kan förhindra att huden känns trött och sliten och med rätt vård fördröjs hudens åldrande. En normal hy klarar de mesta, men använd inte produkter som torkar ut eller gör den fet. Använd produkter för normal hy.

Blandhy:
En blandning mellan torr, fet och normal hy. Oftast är man torr om kinderna och fet i t-zonen. Som sagt är detta den vanligaste hudtypen. Den absolut bästa lösningen är att punktbehandla områden som är feta med anpassade produkter, och anpassa de andra delarna med produkter som passar för dem. De finns produkter som är för blandhy som man kan använda i hela ansiktet. De behandlar feta partier utan att torka ut de övriga.

Fet hy:
En fet hy kan lätt få finnar, har stora porer och pormaskar. Den blir även fet och glansig. Det som är positivt är att fet hud åldras inte lika fort som torr eller normal hud. När huden överproducerar fett i talgkörtlarna blir huden fet. Behandla de feta partierna med produkter anpassade för fet hud. Tänk på att bara för att huden är fet så betyder det inte att den är återfuktad, även fet hud behöver återfuktas med en ansiktskräm efter rengöring för att fettproduktionen ska balanseras. Använd rengöring anpassad för fet hy, och därefter ett ansiktsvatten. Ett ansiktsvatten förbereder huden på fukt, återställer PH-balansen och är porsammandragenade. Använd oljefria fuktkrämer, gärna i gelform. Du kan även använda anti-shine produkter för att dämpa det feta. Tänk på att inte använda oljebaserad foundation, vattenbaserade är de ultimata för fet hy.

Känslig hy:
En känslig hy ser ofta lite genomskinlig ut och har ytliga blodkärl. Personer med känslig hud upplever ofta reaktioner på kryddstark mat, parfymerade produkter, kyla och sol. Undvik produkter med starka kemikalier och parfym. Använd parfymfritt och allergitestat. Ofta upplever personer med känslig hud att helt naturliga produkter är det som fungerar bäst för dem. Men var uppmärksam då även naturliga produkter kan innehålla starka irritanter, exempelvis eteriska oljor som citron och eukalyptus.

Källa : Veckorevyn

  • 1302 Readers

Likes

Comments

Fråga vad du vill så svarar jag på måndag.  • 1218 Readers

Likes

Comments