Header

Jag drömmer om några tillbehör för att kunna utveckla min yoga. En ullmatta vore grymt till sköna savasana och yinyoga-positioner.

En annan, ganska nyfunnen vän, är en ”foam roller”. Önskar denna från Dapperey väldigt mycket. Perfekt i storlek och dessutom riktigt snygg. Min rygg älskar den här typen av övning. Mjuka upp, massera och få igång blodcirkulationen.

Sist men inte minst, något jag borde gett mig själv i julklapp för typ två år sedan, ett kit med bolster, klossar och bälte.

Bilder lånade från Yogagrossisten och Dapperey.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagarna springer fram nu, julafton redan nästa helg! Oh well, jag har knappt handlat en klapp och julgranen står fortfarande och väntar på oss någonstans. Gillar att få upp den i god tid, då jag inte är något större fan av att ha kvar julen länge när den väl är över.

I helgen som var bakade vi saffransbullar och idag gav vi oss på att bygga och dekorera ett pepparkakshus. Roligt och lite svettigt. Julstämningen lyckas ändå infinna sig trots att tiden känns knapp emellanåt och förkylningar har tagit över hemmet. Bara en dryg vecka kvar innan det vankas ett litet jullov för oss.

Pepparkaksbygge 2017

Likes

Comments

Det är så himla mysigt att de ordnat en isbana på stan. Riktig, riktig myskänsla. Drömmen om att glida fram i Central park, New York, kan lätta lite för stunden.., eller så sätter vi upp det som ett mål när vi blivit riktigt duktiga på att dansa fram på isen.

Sedan några veckor började Stella på Skridskokul. Vi är nyss hemkomna därifrån. Lära sig åka skridskor helt enkelt. Så himla roligt. Det blev ju nypremiär för en annan också som inte stått på ett par skridskor på många år. Funderade innan om det gick att likna med att cykla, när man en gång lärt sig det så liksom sitter det i ryggmärgen. Och ja, inte för att jag känner mig supertrygg och flyger fram som konståkarna themselves, men nog sitter det allt. Och det är riktgt kul! Stella älskar det också, så nu ska här åkas. Yihaaa!

Nedan är lite bilder från gårdagen då vi premiäråkte på isbanan nere på torget.

Likes

Comments

Tipselitips! Fina och varma tofflor. Jag knep mina för halva priset på Stadium outlet 👌🏼

H u s h p u p p i e s

Likes

Comments

De här shortsen är så bra! Ett par favoriter som återkommer. Jag har köpt de till Stella två år i rad nu. De är mjuka, stretchiga, bara att dra på. Men framförallt så är de längre i modellen. Jag gillar det! Tycker kortare shorts är fint det med, men ibland är de här mer praktiska och känns inte lika "kalla" om vädret är sisådär. "Modellen längre" kan vara lite svåra att hitta, men dessa hittas på Kappahl, just nu till kanonpris på rea. Jag har laddat inför nästa sommar, yepp! Ett par blåa som tidigare, och ett par riktigt härligt rosa.

Likes

Comments

Sedan ett par år tillbaka går jag som oftast (när vädret tillåter) i ett par TOMS. Jag har hunnit slita ut ett par totalt och köpt samma favoriter igen samt ytterligare ett par, jag älskar dem! Otroligt sköna, snygga OCH grundaren har ett fantastiskt ändamål med försäljningen av dem. För varje par sålda skor skänker TOMS ett par skor till ett behövande barn.

Nu har även Stella fått sig ett par och hon verkar tycka om de lika mycket som jag.

Likes

Comments

I går var det måndag, men kunde lika gärna varit söndag. Efter ett par veckors jobb och förskola återgår vi till slappar-mode i några veckor till och tar dagarna som de kommer.


Likes

Comments