Training, Tip

Slutade fyra, hemma fem, äta och sedan begav vi oss till gymmet. I början av veckan pratade vi på jobbet om något instagram konto med sådana här övningar på bilden, och jag blev fast besluten att jag också ska kunna dessa. Första har jag efter många fall lärt mig nu, nu ska jag bara ta mig an nästa! Skam den som ger sig.

Snart blir det hopp in i bastun och en lång dusch. En jobbdag kvar denna veckan, sen ska jag njuta av min helt lediga dag på söndag!

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem helt slut igår kväll efter jobbet. Käkade och sedan somnade på direkten.

Fick ta tidigt pass på jobbet idag, skönt att ha lite kväll hemma när jag börjar tidigt imorgon med. Fick en chock imorses när jag tittade ut genom fönstret, helt galet vad det har snöat! Och Robert vart redan ute på snöjouren. Han kunde ju borstat av min bil på vägen... blir ju så fruktansvärt kallt när man ska skrapa rutorna.

Inte vanligt med en fredagkväll ledig på en jobbhelg, får bli gym och bastu tänkte jag!

xx

Likes

Comments

Det här är lilla Robert. Nära vänner som allting umgåtts från och till sedan jag var tretton och han fjorton, fanns ingen som trodde att vi skulle hitta kärleken i varandra (utom mamma tydligen).

Men här står vi 10 år senare, som ett par sedan 7 månader tillbaka. I början försökte vi hålla det hemligt för alla haha, så det inte skulle bli så konstigt!

Vi började umgås igen direkt efter jag kom hem från min resa i Australien. Lustigt ibland vad som kan komma fram från ingenstans. Fanns verkligen inte i tankarna och aldrig funnits för någon av oss.

Bilden är från midsommar förra året, då var vi inte ett par men strax efteråt!

xx

Likes

Comments

Mådde lite illa imorses, tänkte bara att nä nu har jag åkt på magsjuka. Men efter lite frukost och oboy blev det tillslut bättre!

Tog och gjorde lite övningar på hemmaplan istället och satte i lite tandblekningsgel. I och med att jag snusar får jag gärna lite missfärg. Men tycker faktiskt att Swissclinic gelen funkar! Tar ju sin lilla tid men ser faktiskt ganska tydlig skillnad, nu har jag givetvis inte någon före och efter bild som jag kunnat visa.

Snart ska jag ta tag i matlådor för resterande jobbdagarna och sedan bege mig till jobbet!

xx

Likes

Comments

Travel, Decoration.

Klunka i mig en celsius och in i duschen. Får ta tag i lägenheten sedan, det är sjukt hur fort det blir stökigt.. ska verkligen grovstäda så det skiner sen haha, det är ju trots allt alla hjärtans dag!

Tittar lite på resor, vill gärna åka till London över en helg, haha har precis bokat två resor i sommar, får nog lugna mig lite, men tycker det är så sjukt kul att upptäcka!

xx

Likes

Comments

Training, Outfit, Tip

God morgon! Vart riktigt segt att komma upp ur sängen imorses, men till slut så tog jag tag i dagen, gjorde iordning frukost och begav mig hit, till gymmet. 1,5 avklarat och nu ska jag bara gå en liten tur på bandet.

Mage och ben i fokus idag, brukar väl alltid få in ben på något vänster, finns ju så många övningar! Får fokusera mer på armar och rygg imorgon!

Är så tacksam över mina bluetooth hörlurar, det är ju grymt!

xx

Likes

Comments

Den bilden är så relevant för mig. Vi har ingen parkering omkring oss, utan vi står på gator runt omkring, och jag kan inte parkera om det inte är dubbel plats. Det går bara inte, ibland får jag köra omkring flera kvarter för att hitta något bra ställe, har även ringt Robert ibland så han får komma och parkera åt mig, inte hänt på ett tag för han blir så sjukt frustrerad!

xx

Likes

Comments