Ye Olde Kings Head

Igår hade vi en jättemysig kväll på Ye Old Kings Head i Epsom! Jag och min fästman tog tåget dit, som bara tar några minuter, och sedan träffade vi våra vänner där för en dubbeldejt. Jag gillar verkligen Epsom och skulle inte ha något emot att flytta dit, om vi hittar en trevlig lägenhet där. Det sämsta är väl dock att det är utanför London fare zones. Både jag och min fästman var säkra på att det fortfarande tillhörde zon 6, men vi hade fel. Vi fick en saftig böter istället för att vi använt contactless.

Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll på Ye Old Kings Head som är en pub som är känd för sin tapasmat (har bland annat vunnit priser för bästa puben i Surrey) Vi beställde självklart in tapas, och det var verkligen sååå gott. Min favoriträtt var mozarella melts, men alla rätter vi valde var verkligen underbart goda. Jag drack först ett glas vin till maten, och sedan blev det ett par glas prosecco utanför, medan killarna drack öl och G drack cider.

Det var en tropisk dag och kväll igår; helt i min smak som alltid fryser. Jag kunde ha bara kjol och kortärmat på mig hela kvällen, även när vi satt utomhus vilket inte brukar hända ofta. Men temperaturen sjönk inte under 25 grader, vilket nog alltid varit min ideala rumstemperatur. Det finns inget bättre än värme, en trevlig pub och väldigt trevliga människor! Och vi hade det verkligen trevligt.

Det var så roligt att träffa vår väns nya tjej. De ska båda komma på vårt bröllop, men vi har inte träffat henne förut eftersom deras förhållande är ganska nytt. Hon var supertrevlig och definitivt "my type of girl." Bara så här enkel och öppen - precis som jag. Vi planerade till och med en resa ihop nästa år. Som alltid är det jobbet som kommer i vägen, men det vore roligt om vi faktiskt kunde förverkliga dessa resplaner. Det finns så mycket av världen jag vill se, och har man dessutom grymma människor vid sin sida blir det bara ännu roligare. Så, en väldigt lyckad kväll igår. Supervarm och supertrevlig!

Gillar