Yalla Yalla

Igår kväll begav jag mig till Oxford Street för middag med några vänner. Vi gick till en libanesisk restaurang som hette Yalla Yalla. Jag har aldrig ätit libanesisk mat förut (tror jag inte i alla fall), så jag tyckte det skulle bli superhärligt! Jag hade inte fel. Maten var sååå god och jag vill redan tillbaka haha. Sällskapet var också trevligt, och vi hade en rolig kväll. Avslutet var nog bäst (läs här nedan).

Frittoush - vilket jag tyckte såg "tråkigast" ut på menyn eftersom det var en sallad, var istället en av de godaste salladena jag ätit!

På Yalla Yalla beställer man in flera smårätter att dela på, som Tapas. Jag tyckte det var perfekt eftersom man då fick prova på så mycket. Vi alla åt och åt i flera timmar... Det var så gott. Jag drack även vin till maten vilket jag längtat efter hela dagen. Huuur gott är inte ett glas vin när man inte druckit det på ett par veckor?! Så gott! 

Hummus med bitar av lamm. Den här rätten var, också den, supergod. Älskade blandningen av hummus och lamm, och eftersom vi fick så mycket hummus kunde vi doppa pitabröd i också. Mmm.

Vi beställde även in lite libanesiska efterätter vilket var spännande att prova på, men så, så sött. Alldeles för sött för mig. När vi var klara gick vi sedan till en pub i närheten som hette The Cock Tavern. Det var en mysig, organisk pub där de producerade all öl, cider och vin själva. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag gillade vinet eller inte. Det var väldigt fruktigt och blommigt på samma gång.

Halloumi - den rätten jag fastnade för på menyn direkt, och det var nog min favoriträtt också. Jag bara älskar halloumiost!

Det var som en trippeldejt igår kväll, och det var riktigt trevligt. När vi var på väg ut från puben fastande vi utanför ett tag. Tjejerna pratade med varandra och killarna pratade med varandra. Så helt plötsligt säger min vän "oh look, we've been replaced." Då har det, typ från ingenstans, dykt upp tre tjejer som står och stöter på våra män med ryggarna mot oss haha. Det var så sjukt roligt att bara stå där och titta på. De här tjejerna hade liksom noll aning att vi var med dem. Tillslut fick vi lov att avbryta så vi skulle hinna med sista tunnelbanan hem. Har aldrig sett tjejer försvinna så fort när de insåg att vi var där, samt att två av männen var gifta... Så sjukt roligt! Hade vi inte varit minst 6 år äldre och dubbelt så snygga som dessa tjejer, hade vi kanske blivit svartsjuka. Kanske.

Gillar

Kommentarer