XOXO

Efter att jag kommit hem från den underbara staden New York City, och bland annat ätit lunch på the Steps och gått förbi Serena Van Der Woodsens hotellägenhet, fick jag såklart lov att börja titta på Gossip Girl igen. Vilka minnen.

Jag var inte överförtjust i programmet när det visades för första gången år 2008, men det blev samtidigt min rebound efter att det tagit slut med The OC. Josh Schwartz och Stephanie Savage gick vidare till Gossip Girl, och då gjorde jag det också.

Blair var typ en rikare version av mig själv, men det jag gillade bäst med programmet var musiken. Nu när jag tittar på säsong 2 känner jag igen varenda låt. Varenda låt har varit nedladdad på min mp3, och jag har lyssnat på dem alldeles för många gånger på väg till och från skolan. Tidiga morgnar på tåget, sena kvällar hem. När det regnade, när det snöade. När jag var glad, när jag var stressad.

Nu har jag varit där i New York (55th Street på​ bilden ovan) och jag vill verkligen redan tillbaka. Vilken underbar stad. Men tills jag kan åka dit igen, får jag fortsätta att titta på Gossip Girl och drömma mig dit. Den bästa säsongen är verkligen den andra.

Gillar