Working on it

Jag jobbar på att återgå till mitt vanliga, friska jag. När jag började kissa blod och inte längre kunde sova på nätterna pga smärtan, gav jag upp försöket med att "skölja ut" infektionen på egen hand och ringde min doktor. Eftersom landet befinner sig i lockdown var vårdcentralen stängd, så min läkare skrev ut antibiotika till mig direkt som jag fick hämta ut på apoteket istället. Inget läkarbesök eller urinprov behövdes, vilket var ganska skönt.

Det tog dock 7h från telefonsamtalet imorse, till att jag fick ut tabletterna... Jag fick lov att åka till ett speciellt apotek 10min härifrån med bil (eftersom det är en röd dag), och pga coronaviruset fick alla kunder både köa och tas emot utanför. Det tog ett tag. Men något som verkligen förbättrats under den här perioden, är mitt tålamod. Väntan känns inte lika jobbigt längre. Kanske för att man inte har så mycket planerat på dagarna i alla fall. Knappt några tider att passa.

Jag och min man bestämde oss för att testa tålamodet ytterligare, och göra lite mental träning hemma. Så vi har börjat lägga ett pussel med 1000 bitar. Kan inte minnas senaste gången jag lade ett pussel. Jag måste varit ett barn 😂 Påskhelgen blev inte alls som jag tänkt mig, men jag kämpar som sagt vidare. Det känns i alla fall lite bättre nu när jag fått antibiotika. Hoppas infektionen försvinner snarast.

Gillar