Work, eat, sleep, repeat

Ännu en dag där det är svårt att hålla koll på vilken dag eller vilket datum det faktiskt är.

Jag jobbar på som vanligt, och det kanske låter tjatigt, men jag är fortsatt tacksam för att jag kan jobba vidare trots allt som händer. Många har ju inte alls samma möjlighet.

Fastän jag kanske inte direkt vet vilket datum det är, så försöker jag njuta av varje dag. Trots att jag känner av en starkt pollenallergi just nu. Har nyst i kanske 4 veckor, men igår vaknade jag upp helt blodig i ansiktet. Hade blödigt näsblod i sömnen. Går runt konstant och nyser och snyter mig.

Det ska regna i några dagar nu, och jag trodde inte jag skulle säga det, men jag ser fram emot det. Ser fram emot regniga promenader i parken och att få mysa i soffan under en filt och titta på The OC.

Jag som alltid betalar för allting som andra använder (Netflix, BT, Hayu etc.) blev glad när min mans bror gav oss en kod för att använda hans Amazon Prime. Äntligen är det min tur att freeloada!! Så jag och min man har börjat titta på mitt älskade OC. Är så glad att min man älskar det minst lika mycket som mig. Jag kan fortfarande nästan varje line utantill, och sjunger alltid med i musiken, men det är lika bra ändå!!

Gillar

Kommentarer