En kväll i Winter Wonderland

Hej underbara december! Känner att jag startar månaden på bästa sätt med en stor energikick, som jag tackar min fina barndomsvän och brudtärna för. Finns nog ingen människa jag känner som sprudlar av mer positiv energi än henne, och hon smittar verkligen av sig på mig varje gång vi ses! Jag blev väldigt glatt överraskad förra veckan när hon berättade att hon skulle komma hit på en sån short notice. Det var bara att ändra om i kalendern så jag kunde tillbringa så mycket tid med henne som möjligt, trots jobb. Det är inte ofta vi ses eftersom hon bor i Palma och reser jorden runt med yachten hon jobbar på, men det här året är vi lyckligt lottade som sett varandra hela 4 gånger! Förra julen i Sverige, i somras på mitt bröllop, en vecka senare i Palma och nu här i London. Vilken lyx. Det är något väldigt speciellt med att ha en vän som man känt typ hela sitt liv. Fastän vi inte kan träffas så ofta, så är det som om ingenting ändrats på alla dessa år.

Säger hon att hon kommer till London om 3 dagar, måste jag därför träffa henne. No question bout it. Spelar ingen roll where, when, what, man bara dyker upp som på den gamla goda tiden. Den tiden när man inte var lika upptagen, utan bara tog en en promenad nedför gatan när man ville leka med någon, och knackade på vilken dörr som helst… Hur underbart var inte det. I alla fall klädde jag på mig 18 lager kläder igår efter jobbet och begav mig till Winter Wonderland i Hyde Park. Träffade min man på Victoria Station också, och så gick vi dit tillsammans. Efter att köat i en halvtimme vid entren, kom vi äntligen in och träffade min vän, hennes engelska kille, hennes killes syster och några av deras vänner inne i tältet i Bavarian Village.

Det var en väldigt bra stämning inne i tältet. Killarna drack öl, tjejerna drack mulled cider, och vi dansade och umgicks där inne hela kvällen till stängning. Hade aldrig druckit mulled cider förut, men det var gott, värmde och innehöll den perfekta alkoholhalten när man skulle jobba dagen efter; alltså inte för mycket! Efter ett tag blev vi hungriga och köpte tysk bratwurst med bröd eller strips precis utanför. Jag som inte äter korv köpte såklart strips, och de var nog de godaste stripsen jag ätit på vääldigt länge! Vilken trevlig kväll vi hade, och den var inte så kall som jag förutspått heller, eftersom vi mest höll oss inne i det stora tältet och drack mycket mulled cider.

En halvtimme innan stängning fick vi lite panik, för vissa ville åka karuseller också innan det var dags att bege oss hem. Och vi hade ju faktiskt inte gått runt någonting utan bara stannat i tältet hela kvällen. Så vi begav oss mot en stor slänggunga som alla förutom jag och min vän åkte. Jag hatar bergochdalbanor och karusseller som åker upp och ner och fort… Och min vän var alltid den som spydde på Gröna Lund när vi var små haha! Nej usch. Säkrast att inte åka den. Vi ville åka en lugn Merry Go Round istället samtidigt som vi drack det sista utav våra mulled ciders haha, men de stängde tyvärr kön precis framför oss, så det slutade med att vi tittade på när de andra åkte den där sjuka slänggungan istället.

Det var verkligen en rolig kväll igår, och sista kvällen min vän var i London för den här gången. Jag tycker dock det är så roligt att hon har en engelsk kille igen, så hon kommer hit oftare! Han var jättetrevlig och gick bra ihop med min man också. Lite konstigt att de är lika gamla och födda i samma månad, för det är ju jag och min vän med haha. Vem hade kunnat ana för typ 12 år sedan att vi skulle falla för 93or som vi hatade då! I alla fall har det varit supertrevligt att ha min vän här (jag ser henne igen hemma i Sverige i jul), och nu blickar jag fram emot nästa event vilket är ett engagement party ikväll. Jag kanske kommer somna ståendes med ett glas vin i min hand (det blev ju ganska sent igår och jag slutar sent idag), men det är HELG. Underbart.

Gillar