Wimbledon, Skägg & Prosecco

Det är ganska svårt att veta vad man ska hitta på när man har en ledig dag i lockdown, men i lördags körde jag och min man i alla fall till Wimbledon Common och tog en längre promenad innan vi sedan åkte till Five Guys och köpte hem mat. Vi börjar bli trötta av att trampa runt på samma ställe, och Wimbledon har en massa trevliga restauranger, så vi kanske tillbringar varje helg från och med nu där. Why not, liksom. Det är inte alls långt ifrån där vi bor.

Eftersom det var så sjukt lerigt, hittade vi en lite mindre park (Cannizaro Park) där det var torrare och trevligare att gå runt. Jag tog denna bild på alla krokusar som redan håller på att slå ut. Inte visste jag då att det skulle snöa hela dagen därpå. Det visste nog inte blommorna heller.

Det fanns även ett aviary i parken. Vi stannade där ett tag och tittade på alla fina, små fåglar. Härligt att se något annat än det gamla vanliga, liksom.

Det var kallt och grått när vi gick förbi Hotel du Vin, men vi är vana med det nu!

Och när vi kom hem var det ääääntligen dags för min man att raka sig. Han har sparat ut sitt skägg i 3 veckor, eftersom han som alla andra har ytterst lite som händer i livet just nu. 😂 Jag gillar inte skägg alls, så härligt att det äntligen var dags för honom att raka sig. Lite "stubble" är okej, men inte mer än så, tack.

På kvällen poppade jag sedan en flaska prosecco, min man drack en cider och vi pratade med våra vänner på zoom. Det har blivit en ny tradition att prata på zoom med vänner varje helg. Riktigt mysigt. Man blir ju glad för det minsta lilla sociala som händer just nu. I lördags pratade vi med våra vänner som flyttade till Sverige i december. Det verkar väldigt krångligt med personnummer, skatteverket och jobb, men jag hoppas allt löser sig för dem mycket snart. Och jag hoppas också det blir möjligt för oss att hälsa på dem i sommar.

Gillar

Kommentarer