Wildwood

Igår hade jag och min man stora planer på en riktig "date day" där vi skulle unna oss allt möjligt lyxigt och bara njuta av varandras sällskap. Vi hade det jättetrevligt, men annars blev dagen inte riktigt som vi tänkt oss. Tröttheten som följt oss hela veckan kom ikapp oss, så istället för att gå runt i Chelsea, höll vi oss på hemmaplan.
Vi provade en ny matupplevelse i Cheam Village; Wildwood!
Till förrätt beställde vi in deras "melted brie", vilket är (precis som det låter) smält brieost med surdegsbröd. Mmm det var så gott. Brie kommer nog alltid vara mina absoluta favoritost.
Det blev även calamares till förrätt. Kan verkligen inte säga nej till bläckfiskringar med chili mayo och citron. Alltid den perfekta förrätten.
Sedan var det svårt att välja huvudrätt eftersom det fanns mycket på menyn jag ville prova. Pizza, pasta, grill... Men det blev tillslut en halloumi och portabellosvamp-hamburgare för mig med sötpotatisstrips - och kanske det viktigaste av allt - pickles!! (Alltid galen i pickles och oliver)
Min man beställde en pizza med parmaskinka och ruccola, så jag fick smaka lite pizza med. Den var god, men min vegetariska hamburgare var snäppet vassare 😊
Min mans favoritdessert är Sticky Toffee Pudding, så när de hade det på menyn fick vi bara lov att beställa efterrätter också. Jag är ju dock inte så mycket för efterrätter och socker, men jag drack en kopp varm choklad (var så längesen) och smakade ett par skedar av puddingen.

Härligt med god mat som jag inte lagat själv (var ett tag sedan jag åt på restaurang), och ännu härligare med trevligt sällskap. Åh vad jag älskar helgeeeeen 😊

Gillar