Wildlife at home

Idag på vår semesterdag har vi tagit det lugnt. Varit hemma, spelat tennis, gått en promenad och varit till djuraffären och köpt mat, spån och hö till våra grisar. Det har mest regnat och blåst, men vi behöver aldrig gå särskilt långt för att kunna ta del av djur och natur här i London i alla fall. Så fort vi kliver utanför dörren springer grannens katter genast fram till oss och vill gosa. De är så gulliga.

Och ibland (läs: ofta. Typ varje dag) sitter det ekorrar utanför fönstren och bara stirrar på oss. Ibland får jag en mindre chock, som idag, då jag inte alls var beredd på det när jag vek tvätt.

Har sett mycket gröna papegojor här på sistone. Imorse satt det en i vårt träd i trädgården. Jag såg honom från sovrumsfönstret.

Och när jag jobbar hemifrån märker jag främst dessa röda små robins som flyger fram och tillbaka från våra palmträd ute på terrassen. De älskar att äta palmfröna. Så fastän vädret är väldigt grått, och det blir mörkt alldeles för tidigt den här årstiden, så finns det små ljuspunkter att glädjas av i alla fall. Det har varit en härlig och vilosam dag! Nu ska vi äta min mans goda paella till middag.

Gillar

Kommentarer