What I eat in a day

Det här blir ett matinlägg om vad jag åt och drack i förrgår, onsdag. Vad passar bättre än att skriva ett sådant inlägg när det är mitt i veckan?

På morgonen direkt när jag vaknar, har jag börjat att ta ett par droppar CBD-olja igen. Jag gjorde ett längre uppehåll för att jag inte direkt "märkte" någon skillnad i livet pga dropparna, men för några dagar sedan tänkte jag att jag väl kan börja igen och göra slut på flaskan. Det ska ju trots allt vara väldigt bra för kroppen, och jag gillar att starta dagen på ett hälsosamt sätt.

Min frukost blev sedan min normala vardagsfrukost, som består av activia yoghurt, granola och banan. Till det dricker jag ett glas med citronvatten (en halv pressad citron i iskallt vatten), och jag tar även en tablett med evening primrose oil som hjälper mot mina ömmande bröst den här tiden på månaden. Mellan frukost och lunch dricker jag sedan vatten. För mig är det så viktigt att dricka mycket vatten varje dag.

Lunchen på vardagarna är självklart mycket mer varierande än frukosten, men jag brukar oftast äta "rester" från gårdagens middag. Rester i citationstecken eftersom jag alltid lagar tillräckligt många portioner till middag, så att vi just har mat över till lunch varje dag. En bra och stadig lunch är minst lika viktigt som en nyttig frukost när man jobbar, tycker jag. Den här dagen blev det därför en lunchlåda bestående av linguini carbonara. Till det ett glas San Pellegrino. Och ja, jag älskar att dricka ur vinglas.

Mellan lunch och middag dricker jag igen mycket vatten, men jag har också en guilty pleasure på eftermiddagen. Antingen dricker jag en kopp grönt te (oftast när vädret är lite kallare) eller så dricker jag en coca cola light. Jag älskar verkligen coca cola! Den här dagen blev det en cola. Mmmm.

Till middag lagade vi sedan... Tacos! Det blev köttfärs med svamp, ost, paprika, gurka och salsa i pitabröd. Självklart drack jag även vatten till maten.

Senare på kvällen åt jag sedan lite jordgubbar och blåbär tillsammans med en kopp grönt te. Och mer vatten däremellan 😊

Gillar

Kommentarer