Wet Pebbles

Igår började vi dagen med att inhandla målarfärg, penslar och rollers, och sedan var det dags att börja helg nummer 2 av renovering. Mycket jobb på en gång kanske de flesta skulle tycka, men vi tycker det är riktigt roligt att planera, måla, tapetsera, organisera.
Färgen vi bestämde oss för att måla på de resterande väggarna i vardagsrummet heter Wet Pebbles och är från märket Valspar. Inte det billigaste märket, men vill man vara annorlunda så kostar det lite ibland 😉 Jag ville verkligen inte köra på en standard grå nyans som precis alla har, utan istället hitta något unikt som är mer jag och min smak. Valspar mixar alla sina färger så man kan få det precis hur unikt man vill.
När vi började måla såg färgen lila ut. Min man utbrast att "nej, vi har valt HELT fel färg. Den är ju plommonfärgad, inte grå!" Jag var ganska tyst men sa att "nej, den är grå..." Min man är lite färgblind så han lugnade ner sig ganska snart, men innerst inne höll jag med om att den var mer lila än grå. När färgen sedan hade lagt sig blev den mer gråbrun, och den matchar nu tapeten superbra!
Jag älskar färgen, och min man gör det nu han med när vi är helt klara och har sett det "torra" resultatet. Den ger mig en slags chabby chic-känsla och går väldigt bra ihop med våra möbler. Vardagsrummet är definitivt favoritrummet i lägenheten nu och det rum som känns mest färdigt. Nu ska jag ta en dusch och sedan mysa i soffan resten av kvällen. Ah så härligt att lägenheten förbättras och blir mer hemma för varje vecka som går!

Gillar