Westward Ho!

Vilken fantastisk söndag vi hade i Devon.

Vi bestämde oss för att åka till en strand som hette Westward Ho! Och nej, det är inte jag som valt att skriva ett utropstecken efter namnet, utan det är faktiskt en av väldigt få platser i världen som har ett utropstecken i namnet. Platsen är tydligen döpt efter en bok också.

Tidvattnet stod väldigt högt, så vi gick igenom fälten istället för på stranden, och hälsade på fåren. Så söta och harmoniska djur. Där kunde jag stått och hängt hela dagen.

Sedan hamnade vi på minigolfbanan, där min man vann med två slag. Vi hade bestämt innan att förloraren bjuder på en drink, så jag tog med min vinnare till en bar med världens utsikt. Där drack jag ett glas prosecco, och min man en öl.

Vi kunde varit i Devon eller franska rivieran här. Så kändes det. Det var inte världens varmaste väder, men helt behagligt ändå.

Så trevligt att sitta där ett tag och titta på den fantastiska utsikten. Och prata såklart, om allt möjligt. Den här resan har varit så underbar, till största delen pga det bästa sällskapet - min man. Vi har alltid så himla roligt tillsammans.

Jag vill vara på semester med dig hela tiden. 365 dagar om året.

Inne på damernas toalett fanns det väldigt många bilder på halvnakna och nakna surfare. Det var väldigt trevligt, och jag fick lov att ta en bild 😄

Sedan tog vi en promenad till andra sidan av Westward Ho! Upp i klipporna, för att titta på utsikten.

Och visst var det en fantastisk utsikt! Där vi satt vi på en bänk ett tag och hade en vattenpaus. Vi lyssnade på vågorna som drog in mot klipporna, och fiskmåsarna som letade mat, och kände att livet är rätt fint.

Sedan gick vi ner mot byn igen och hamnade på ett ställe som hette Tea On The Green. Där blev det en Devon cream tea - scones med grädde och sylt, samt en kopp te. De hade dock väldigt många alternativ att välja på, så jag som föredrar salt över sötsaker, beställde deras ostscones med mjukost och chutney, samt en kopp grönt te till.

Jag gillade Westward Ho! Min man hade varnat mig innan att han trodde det skulle vara väldigt turistigt, och kanske inte någonting för oss, men man behöver inte vara precis där alla barnfamiljer är. Vi klappade får, spelade minigolf, drack bubbel/öl, tog en klippromenad och åt en cream tea. Perfekt dag ju!

Gillar