Welcome to the OC, bitches!

An en ren slump kom jag över denna fantastiska, och helt nya (den startades för bara ett par veckor sedan) poddcast med Melinda Clarke och Rachel Bilson, där de pratar ALLTING OC!

The OC var en dramedy (drama-komedi) som gick på TV för 14-18(!!) år sedan, och jag älskade serien av hela mitt hjärta. Jag växte upp med den och jag vet inte hur många gånger jag sett den? Melinda Clarke spelade den häftiga Julie Cooper och Rachel Bilson den populära Summer Roberts. Tillsammans har de nu alltså startat en podd där de går igenom berömda avsnitt, och tex berättar intressanta behind the scenes-fakta. De tar även in en gäst varje avsvnitt, och gästerna består av andra medskådespelare eller producenter. Alltså, den här poddcasten är DRÖMMEN för en OC-älskare som mig. Det känns som julafton!

Om det här blir en succé, vilket jag tror, så hoppas jag på att en OC-reunion inte är alldeles för långt borta? Hittills har Peter Gallagher som spelade Sandy Cohen, gästat poddcasten av huvudrollsinnehavarna. Jag är säker på att många, många fler kommer dyka upp. Det ska bli intressant att se om de lyckas få med Mischa Barton på en intervju. Skulle jättegärna vilja höra hennes side of the story, om varför hon lämnade serien och vad hon sysselsätter sig med nu.

I varje poddavsnitt går de alltså igenom ett avsnitt av serien, vilket betyder att de har ca 92 avsnitt att beta av. Jag ser så mycket fram emot att fortsätta följa den här podden, så det är sjukt! Jag tittar just nu på den på youtube, eftersom jag föredrar att se på den, men den finns även tillgänglig på tex Acast och Spotify. Loveeeee it🧡

Gillar