Wedding shoes

Jag var ett STORT Harry Potter fan när jag var liten, och då menar jag STORT. När jag inte hade något annat att göra tog jag fram en Harry Potter bok eller såg en av filmerna för sjuhundratolfte gången. Jag brukade också gå runt med en blå filt och låtsas att det var min mantel... (Jag var inte galen, jag var liten okej?) Allt som var blått var fint, eftersom jag älskade Ravenclaws elevhem. Målade till och med väggarna i mitt rum blåa, och de fick vara blåa tills jag flyttade hemifrån haha.

Därför blev jag helt KÄR när jag såg bilden ovan. De är vita-Harry-Potter-wedding-shoes. Snape var en av mina favoritkaraktärer, från början till slutet och jag ÄLSKAR verkligen det här citatet. Definitivt en av de allra bästa sidorna i hela storyn. Hur häftigt vore det inte att gifta sig i dessa skor?! Min fästman höll dock inte med när jag visade dem för honom haha.

Jag har haft så konstiga stressdrömmar inatt om bröllop och lägenheter. Det är mycket som händer i livet just nu, och precis idag är det bara en månad kvar till bröllopet. Sjukt. Just idag ser jag mest fram emot solsemester på Mallorca haha.

Gillar