We tried to deliver your parcel...

Det finns både positiva och negativa sidor med att bo i ett hus som är ganska undangömt från vägen, vilket jag insett på senare dar. Min dröm har aldrig varit att köpa ett hus eller en lägenhet som står så där typiskt nära vägen, som de flesta engelska hus gör. När jag klev ut ur mitt studenthus i Portsmouth tex, hamnade jag direkt på trottoaren. Så omysigt.

Därför var ett utav de positiva intrycken jag fick från första visningen av vår nya lägenhet, inte bara att vår lägenhet låg på baksidan av byggnaden, utan även att huset låg en bra bit från vägen, med parkering och stora grindar framför. Det kändes direkt som ett hem jag skulle trivas i, vilket jag också verkligen gör.

Det negativa med att bo här är dock att ingen hittar till vårt hus. Googlar du husnumret och postkoden tycker jag det är ganska självklart var huset ligger, men ingen annan verkar tycka det.

Om man bortser från takeawaysnubbar som man måste möta upp 200m från huset, så är det här sista gången jag handlar online med min lägenhet som leveransadress. Vet inte hur många gånger vi väntat hemma på paket som aldrig kommer. Vi får bara ett sådant här meddelande om att "vi har försökt att leverera paketen, men ni var inte där." Nej, ni har inte försökt eftersom ni inte ringt på ringklockan. Vi har varit hemma hela tiden och dessa tider de skrivit in att de varit hos oss är bara ren och skär lugn. Sanningen är att de inte hittat vårt hus (inte orkat leta), och gett upp. Så dåligt.

Väntar otåligt på smink/hudvårdsprodukter och julklappar till mamma som skulle levererats för flera dagar sedan…

Gillar

Kommentarer