We made it to the play offs!

I lördags kom ett par vänner över till oss, och vi gick på Carshaltons sista match för säsongen! De mötte Bishops Stortford, och mycket stod på spel. Vinnaren tog hem en andra plats i ligan och fick komma till play offs (för att försöka ta sig upp till ligan ovanför, så big deal!), medan förloraren hamnade på en 5:e-7:e plats (beroende på hur de andra lagen i ligan spelade).

De hann spela i knappt tre minuter när Carshalton gjorde första målet! Det var en kall match att titta på - men vi värmde oss med öl och vin såklart - och den var underhållande. Carshalton lyckades vinna 2-1, och det var besöksrekord med nästan 700 fans på arenan. Riktigt roligt. Vår stjärna, svenske Patrick, satt på bänken den här matchen, men vi fick träffa honom efteråt. Han kom ihåg mig haha 😎🥂

Efter matchen gick vi alla hem till oss och värmde upp oss. Vi drack mer vin, gosade med marsvinen och spelade Mr & Mrs spelet vi alla blivit lite smått beroende av. Ett par timmar senare gick vi till en thairestaurang vi gillar, som ligger här i närheten. The Siam Orchid. Vi har tidigare bara beställt takeaway därifrån, så det var mysigt att besöka restaurangen den här gången. Maten där är bara bäst! Jag åt till och med räkor och insåg att det kanske inte är så äckligt som jag intalat mig själv nu i flera år. Friterade är väl okej i alla fall.

Det var en jättetrevlig dag och kväll som jag gör om igen, snarast ❤️

Gillar

Kommentarer