We made it

Vi är i Sverige och det är underbart. Vi kom fram igår eftermiddag efter en dag av resande.

Det kändes annorlunda att resa i 'den nya världen' och samtidigt som det alltid varit på samma gång. Den största skillnaden var maskerna vi fick lov att ha på oss under hela resans gång. Med undantag av ett par food and water breaks. Jag köpte ett par masker till oss för någon månad sen som är gjorda av bomull och återanvändningsbara, och de var riktigt bekväma.

De var heller inga människor på tåget och tunnelbanan. Väldigt skönt, faktiskt. Så resan till flygplatsen gick väldigt smidigt.

På flygplatsen var det dock ganska mycket folk, men de flesta höll avstånd. Alla restauranger var stängda men Burger King, Pret och Leon var öppet för takeaway. Jag och min man åt därför lunch på Leon bestående av halloumi och avokadoburgare med strips. Jag gillar Leon.

Min mans fina 'innan jag stiger på flygplanet' selfie.

Det kändes riktigt bra att vara uppe bland molnen igen, och ännu bättre att få mötas av mina föräldrar på flygplatsen. Äntligen får jag besöka Sverige igen! ❤️

Kvällen tillbringades sedan ute på mina föräldrars altan med fotboll och rosé. Jag fick även öppna lite fina födelsedagspresenter som mamma köpt till mig på Gina Tricot och Cubus. Härligt, härligt, härligt!

Gillar

Kommentarer