Waterloo

Tre timmar på Aster var inte tillräckligt nog för min och min väns catch up, så efter brunchen tog vi en promenad mot Westminster Abbey, över Westminster Bridge och ner mot Waterloo och South Bank.
Det kanske inte ser så ut på bilderna, men det var en solig och varm dag med temperaturer runt 17 grader. Värmen var inte här för att stanna, så vi såg till att ta vara på dagen så mycket det bara gick. Lite berusade bestämde vi oss för att köa till London Eye. Ingen av oss har åkt det! Men två minuter senare ändrade vi oss. Vilka var vi som orkade köa i över en timme... 😂
Vi fortsatte vidare. Vi var törstiga igen och på jakt efter en uteservering. Vi gick förbi South Bank Market - vilket jag inte ens visste fanns. Min man säger att jag varit där förut, men jag är tveksam... I alla fall, så är det som en mini-version av Borough Market, med street food, färska juicer och små gulliga popup bars.
Vi hamnade runt hörnet på en restaurang/bar som hette The Arch Duke. Där köpte vi Passionfruit Martinis (som var Pornstar Martinis med ett finare namn) och satte oss ute och njöt av värmen. Tyvärr försvann solen, men det var så härligt ändå. Det är ju det här vi längtat efter hela vintern! Jag vågar inte säga att våren är här på riktigt, då det kommer bli ännu en vecka med 10-12 grader och moln... Men vi fick en "soldag" igår, och det var så trevligt. Vi hade så mycket att prata om också, som vanligt. Jag kom hem vid 9, precis när min man frågade om jag skulle med ut på 30-årsfesten. Kommer inte ihåg om jag svarade innan jag däckade i sängen 😂 Härlig dag!! Mitt London är så vackert på våren.

Gillar

Kommentarer