WANTIES

Just nu har jag en liten lista på saker jag vill ha / borde köpa, och den ser ut så här:

Ny Samsung mobiltelefon

Jag tar väldigt bra hand om mina prylar, och har just nu en Samsung S6 som är 4 år gammal, men som ser helt ny ut. Sån är jag. Batteritiden är dock chockerande dålig, vilket nog alla kan förstå. Speciellt eftersom jag har en tendens att spela mycket Homescapes på den också… 😂När jag jobbar laddar jag mobilen i min dator osv, så jag skulle behöva lyssna på alla som säger att det är dags för en ny. Men fy vad tråkigt det är att spendera pengar på mobiltelefoner… Min bror har precis köpt S10 for 8500kr. Usch. Vill väl jag hellre köpa en väska för de pengarna. 😉

Ny dammsugare, helst en Dyson V11

Mitt långa hår fastnar alltid runt tygbladet(?) i dammsugaren och pga det roterar den inte längre som den ska. Får alltid liksom med en stor del av tyget när jag plockar bort allt hår… Dessutom blir jag galen på sladden, och att den Dyson vi har just nu är så sjukt tung och klumpig. Jag vill ha den nya V11:an, med digital timer osv. Jag vill inte betala 8500kr för en mobil, men 7000kr för en dammsugare känns mycket rimligt.

Mascara

Mina mascaror har tagit slut för länge sen, men trots det har jag inte köpt nya. Varje gång jag sminkar mig använder jag alltså samma, gamla, torkade mascaror för att böja till ögonfransarna lite. Tur man har långa, mörka ögonfransar naturligt, för jag har ingen motivation att spendera pengar på mascara just nu heller haha.

Sleep mask

På nattflyget hem från New York kunde jag inte sova en endaste minut, så jag har redan nu planerat hur jag ska kunna somna på flyget hem från LA. Det som störde mig mest var ljud och ljus, så jag ska definitivt köpa en sleep mask innan avresan. Varför inte denna från självaste Louis Vuitton?

Beatz headphones

För att bli av med ljudet på flygplanet ville jag låna min brors Beatz headphones som är magiska. Men han vill inte vara ifrån dem så länge, så jag får väl investera i mina egna. Tänker ta hjälp av honom när det kommer till vilken modell man ska ha, eftersom det finns en väldigt stor range. Hans kostade 3000kr och jag vill ha en liknande modell. De stänger verkligen ute ALLT ljud, och är precis vad jag behöver för att kunna sova på ett flygplan. Eller tänk typ när man känner sig stressad, att sätta pa sig dessa och stänga ute allt ljud. Ljud = den största stressen här i världen.

Snygga skålar och serveringsfat

I olika storlekar, som man kan servera chips i, potatis, en stor, god sallad… Ja, vad som helst egentligen. Jag gillar snäck / ostronformade skålar, som denna silvriga från Royal Design. Hade de kommit i 3 pack i olika storleker hade jag köpt dessa NU.

Gillar