Vyer över London

Vi har haft en vecka av riktig sommar nu, och det är så härligt! Det är en fantastisk tidpunkt på året då man fortfarande har hela sommaren framför sig. Det här är ju bara början. Förrätten. Jag tror sommaren kommer se väldigt annorlunda ut på många sätt och vis, men jag har vant mig vid tanken att ingenting kommer bli som förväntat i år.

Vi fortsätter att hänga i solen på terassen på morgnarna, och på eftermiddagen tar vi sedan den långpromenad vi är entitled to under dagen. På en solig och klar dag som denna, kan vi se hela London från parken. The Shard, The Gherkin och Walkie Talkie building brukar framhävas mest. Vi bor ca 1,6 mil från centrala London och att kunna se så pass långt bort är fantastiskt.

Vi hittade också ett ankbo i dammen, med nykläckta ankungar. Vet inte om de syns på bilden, men de var så söta och så fluffiga. Som sagt, jag gillar den här tidpunkten på året. Naturen är så vacker.

Idag är det söndag och nu ska jag köpa födelsedagpresenter till min bror! Kan jag inte vara där när han fyller år, får jag väl skämma bort honom med fina presenter istället.

Gillar

Kommentarer