Vitt till bröllopet

Eftersom jag är en riktig planerare gillar jag att ha en plan B, C och ibland D för saker och ting. Bröllopet är inget undantag. När det kommer till vilka skor jag ska ha på mig, finns det mycket alternativ och många om och men. Jag har inte alls bestämt mig. Tittade runt lite på min favoritsida Missguided idag och gjorde upp en plan B om jag inte skulle känna mig bekväm att gå runt i mina grå pumps hela dagen.

Dessa skor är lite högre, men eftersom de är platåskor kommer de inte kännas lika höga. Jag gillar sådana skor. Dessutom är de vita och den koppar/bronsfärgade metallen på klacken är jättefin. Jag fick bara lov att slå till när de reades ut för halva priset, eftersom det bara fanns storlek 36 kvar. Här i England har ALLA verkligen sjukt stora fötter, och 36 blir alltid kvar sist haha. Tur för mig! I Sverige tar min storlek alltid slut först, typ.

En annan sak jag tänkte på är att jag kanske tröttnar på att bära långkjol efter ett tag. Jag gillar inte alls långkjolar eller långklänningar egentligen, men det är självklart att man ska ha långkjol på sig när man gifter sig. Dock kan man ju byta om på kvällen, och då skulle min topp passa jättebra med en vanlig, vit kortkjol. Så jag köpte den här också. Sen kanske jag inte använder den alls på bröllopet (helst vill jag bära min two piece från ByMalina hela kvällen), men man har alltid nytta av en vit baskjol i sin garderob i alla fall. Lördagens shopping är avslutad.

Gillar