Vita dörrar

Min man har gjort ett bra jobb på sin semester. Dörrarna på nedervåningen är numera vita och jag älskar det. Det blev så fint! Kan inte förstå att vi inte gjort det här tidigare.

Städskåpet under trappen

Vi stod i valet mellan att måla dörrarna vita eller köpa nya dörrar som redan är vita. Eftersom England har brandsäkerhetslagar som man följa till punkt och pricka i lägenheter, så kände vi oss lite osakra på vilka dörrar vi egentligen får köpa. Därför kändes det bättre att måla de vi redan hade.

Vardagsrumsdörren efter (taget på morgonen innan jobbet, så inte världens bästa ljus)

Hade jag helt fått bestämma hade jag tagit bort dörrarna i vardagsrummet och köket. De är bara i vägen, och de används ju egentligen aldrig. Men det är tyvärr lag på att de måsta vara där. Nu ser de i alla fall mycket finare ut, och blendar in med resten av inredningen.

Orginaldörrarna

På övervåningen har vi bestämt oss för att ha kvar den bruna originalfärgen. Vår hall på övervåningen är redan så vit, och jag vill inte göra den ännu vitare. Alla säger jämt att min man inte haft någon input på inredningen i vårt hem, men den vita hallen är hans idé. Jag hade gärna målat väggarna i en mellangrå färg, men här fick alltså min man faktiskt bestämma för en gångs skull ;)

Gillar

Kommentarer