Vintern är här

Om man ändå ska försöka hitta något positivt med att det börjar bli riktigt kallt ute (0-gradigt i England är KALLT), så är det att man kan använda sin fuskpäls att mysa i. Älskar den. Jag har fått väldigt många kommentarer kring den här jackan, och antingen verkar folk älska den eller hata den. Jag älskar den!!

Det är liksom det här jag ser fram emot med vintern. Tjocka, myisga tröjor och jackor, varma drycker, Winter Wonderland och julen. Jag vet inte om jag kommer kunna känna av speciellt mycket julstämning innan jag beger mig till Sverige i år, eftersom det kommer vara fullt upp med annat. Vi tänkte inte packa upp granen i år eller några juldekorationer överhuvudtaget hemma; det är ingen mening med det när vi ändå kommer flytta allt vi äger inom kort.

Jag kommer ihåg hur vi klädde granen vid första advent förra året, och vi båda kände att det troligtvis var sista julen i den här lägenheten. Vi hade rätt. Inte för att vi någonsin firat den “riktiga” julen tillsammans, men dagarna som leder upp till julen är speciella de med. Nej, vi skippar juldekorationerna i år. Vi kommer ändå inte vara hemma speciellt mycket i december. Vår fina gran kommer aldrig stå på den här platsen igen. 

Gillar

Kommentarer