Vin, pizza, showcast

Jag har haft en bra lördag och en mindre bra söndag.

I lördags åkte jag till Kingston för en myskväll med en vän. Vi drack vin, beställde hem Dominos och tittade på Alice och Biancas showcast från Globen.

Min vän jobbar med att redigera svenska tvprogram och tvreklamer, så hon lyckades få tillgång till Alice och Biancass showcast genom jobbet. Annars går det inte att titta här i England. Vi fick titta på det i ett redigeringsprogram på hennes jobbdator, och mycket var bortklippt, men det var roligt ändå.

Behövde verkligen en vinkväll med min vän. Och gud vad jag älskar hennes lägenhet. Den är så “svensk”, stor och man känner sig alltid hemma. Det är inte många jag kan komma hem till här i England och känna att ögonen får vila. England + inredning = rocket science av någon anledning.

Kändes därför sorligt att höra att hon fortfarande planerar att flytta tillbaka till Sverige inom ett par år. Jag vill ha henne kvar hääär. Vi pratade för flera år sedan om att vi båda skulle köpa hus i Stockholm (typ Värmdö, Lidingö) och bo grannar. Och ha en båt. Hon lever kvar i den drömmen och för mig känns det inte lika aktuellt längre. Men vem vet vad framtiden kommer med… Vi lever här och nu, och just idag, just den här helgen, finns hon kvar här. Endast 25 minuter bort med bil och 40 minuter med tåg. I den finaste lägenheten, i finaste Kingston. <3

Söndagen blev som sagt mindre bra eftersom jag fick väldigt ont i magen och hade (har) svårt att tömma blåsan. Troligtvis en till inflammation. Låg i soffan hela dagen igår, och smög till jobbet imorse (gick saktare än en snigel). Och här sitter jag nu, konstant kissnodig. Hoppas det går över fort.

Gillar

Kommentarer