Vigselringar

En annan sak vi gjorde i Sverige var att beställa och köpa vigselringar! Vi valde att köpa våra ringar hos Albrekts Guld, vilket är samma butik där min fästman köpte min förlovningsring. Min fästman valde en stilren ring i 18k vitt guld (en lite manligare ring), medan jag valde den på bilden nedan; en tunnare variant med ett band av diamanter, som matchar min förlovningsring jättebra. Min ring kostade 11,200kr och min fästmans kostade 5,500kr.

Ringen är, som på beskrivningen också 18k vitt guld och har nio diamanter som totalt utgör 0,49 carat. Jag valde den här ringen eftersom den passade så sjukt bra ihop med min förlovningsring, samt eftersom jag ville ha en till ring med må​nga diamanter. Den är tunnare än förlovningsringen, som jag tycker en vigselring ska vara, samt att bandet av diamanter inte går hela vägen runt ringen. Jag ville ha plats för gravyr.

I min fästmans ring kommer det stå: "Linda 26/08-17 Aaron", och i min: "A ❤ L 26/08-17" eftersom det inte fick plats mer i min. Det kommer bli så fint och speciellt. Ser verkligen fram emot att hämta upp ringarna om en månad! Det kommer vara svårt att hålla sig från att ta på sig den! Vill ha den på mig nuu liksom. Min fästman ä​r inte lika taggad haha. Han tror den bara kommer vara i vä​gen, men man vä​njer sig ju fort.

Gillar

Kommentarer