Vigselceremonin

Nu befinner vi oss alltså i Sverige, och igår var det planeringsdag på herrgården där vi ska gifta oss i sommar. Först hade vi en konsultation inomhus där vi gick igenom och stämde av lite mer detaljer angående bröllopet. Nu är det ju faktiskt bara 6 månader kvar, vilket jag antar kommer gå ganska fort. Men jag är väl förberedd med det mesta. Att planera och organisera ��r ju det jag gör bäst.

Det är verkligen härliga vyer ute vid herrgården, som ligger på en udde (peninsula), med tre sidor omgivna av vatten. Det är så vackert, även på vintern. Fast jag ser fram emot om 6 månader när träden är gröna, solen skiner och stranden inte är full av snö och is.

Efter konsultationen gick vi ut och bestämde den exakta platsen för vigseln. Jag ville ha den ute på bryggan eller stranden men min fästman ville ha den närmre herrgården. Så vi kompromissade och kom överens senast förra veckan om att ha den i parken. Igår gick vi därför ut dit för att se om det var möjligt, och hur det skulle se ut. Jag vill använda trappen som en början på själva "altaret"(?) / där man går.

Sedan vill jag gå rakt ut från trappen till där mamma står (hon fick spela publik och står där gästernas stolar ska vara), för att sedan svänga av till vänster och gå upp till min fästman, där han står och spelar sig själv haha.

Bakgrunden med vattnet kommer bli superfint. Dessutom mätte vi också vad solen kommer att stå vid tiden för vigseln, så varken gästerna eller vi får den rakt i ansiktet (om det är sol den dagen, men det hoppas vi på). Tror även det blir mer spännande för gästerna (och min fästman) om dom får vrida på huvudet och se mig redan från toppen av trappan. Jag kanske kommer ångra det sen om jag snubblar, men just nu känns det perfekt. Och jag vill att pappa går med mig, så jag kan luta mig mot honom haha.

Gillar

Kommentarer