Vet inte om det är en fysiskt eller psykiskt tuff dag, men den är tuff

Idag är det små framsteg som gäller. Jag vaknade faktiskt vid halv 6 och var klarvaken (fullmåne), och i normala fall hade jag nog haft en väldigt energisk och produktiv dag, men det går inte på dag 36 när mensen är sen… “Normala” människor hade nog trott att jag är gravid, men det här händer mig ofta tyvärr. Jag kan checka av hela gravidsymptomslistan varje månad innan mens:

Sen mens – check (min cykel har alltid varit 32 dagar, men de senaste åren stämmer nog 34 eller 35 in bättre)

Illamående – check

Yrsel – check

Trötthet – check

Ömma bröst – check

Svullen i hela kroppen – check

Överkänslighet – check

Andningen är tung och fysisk aktivitet känns väldigt krävande – check

Tänk om den dagen kommer då jag faktiskt ÄR gravid. Hur skulle jag då få reda på det? Ja, jag skulle väl bli misstänksam när min menscykel går in på dag 45, men andra symptom kommer jag nog inte känna igen, utan bara associera med PMS.

I alla fall, jag har köpt en strykbräda idag på lunchen, vilket är just about vad jag har motivation till just nu. Förstår inte hur vi kunnat använda mina svärföräldrars gamla i flera år… Kunde knappt få den att stå där på slutet.

Hemma har vi även fått upp en byggnadställning på ena halvan av terassen. Saker börjar hända, men sakta. Det krånglade lite med vem som skulle betala VAT till byggföretaget som ska genomföra renoveringen, men jag hoppas det är löst nu och att arbetarna kan dra igång så fort vädret tillåter. Lättare sagt än gjort kanske, när det är oktober och det har regnat konstant i flera veckor. Och mer regn ska vi få. Om jag säger att renoveringen är färdig i mars kanske jag inte blir besviken…

Det var i alla fall en liten statusuppdatering från idag. PMS, regn och en ny strykbräda. Nu ska jag ringa en vän och prata om helgen.

Gillar

Kommentarer