Vem åt mina macarons?

Vilken fin, ny hemsida Wirsbo Herrgård fått. Jag längtar verkligen tillbaka dit. Herrgården, parken, stranden, vattnet… Det är en så magiskt fin och romantiskt plats. Drömmen vore att hyra herrgården igen, samla alla bröllopsgäster och ha en stor fest på vår årsdag. Kanske när vi firar 5 år som gifta? Det får bli ett nytt mål.

Det kan fortfarande vattnas i munnen när jag tänker på vår bröllopsmeny. Middagen var definitivt en höjdpunkt (fastän det är svårt att hitta höjdpunkter i en dag som var helt perfekt). All mat vi valde att servera under dagen gick i temat svensk/franskt. Kocken på herrgården var nämligen fransk, och hans franska toucher i menyn var helt underbara.

Något jag dock inte riktigt tänkt på förut, är vad som var den franska touchen med vår bröllopstårta. Fanns det något franskt på tårtan? Något som jag faktiskt aldrig fick chansen att smaka?

På bilderna vi har på tårtan, kan man se flera franska macarons. Macarons som jag inte alls kommer ihåg. Såg ingen, och åt definitivt ingen. Jag fick dessutom med mig halva tårtan hem att frysa in, men det fanns inga macarons kvar någonstans. Så vem åt alla haha? Konstigt att man inte lägger märke till vissa detaljer förrän ett helt år senare.

Åh vad jag vill gå på bröllop igen. Är bjuden på ett i september, men då är jag tyvärr i Bryssel. Är också bjuden till ett annat i maj 2019, men måste jag verkligen vänta så länge?

Gillar

Kommentarer