Velieve

Jag har haft ett par tuffa dagar då jag fått ett återfall - ännu en urinvägsinfektion. Det kom verkligen från ingenstans den här gången. Jag dricker alltid mycket vatten, äter hälsosamt, ser till att hålla mig varm, och ändå vaknade jag upp med en svidande mage igår, och en infektion som bara blev starkare och starkare.

Så de senaste dagarna har enbart bestått av att dricka vatten, mer vatten, och sitta i soffan eller i sängen med en värmekudde. Iklädd de mest bekväma kläderna jag kan hitta.

Jag ringde läkaren och istället för att få en tid, fick jag bekräftat att jag och min man inte längre är välkomna på vår gamla vårdcentral... Bara för några månader sedan beslutade dem att vi bor för långt borta för att klassas som patienter längre, pga covid. Men jaha, vad trevligt att de inte meddelat oss om detta, utan att vi ska få reda på det när vi behöver dem allra mest. Helt plötsligt satt jag där i sängen, med min onda, svidande blåsa, och ingen läkare att ringa... Man känner sig ganska utlämnad.

Att skriva in sig på en ny vårdcentral är en lång process, speciellt under rådande omständigheter med covid. Igår dog det enbart 1,820 personer här i UK, och alla sjukhus och vårdcentraler är kaos just nu. Den hjälpen jag behövde för att bota min urinvägsinfektion, så att jag skulle kunna stå upp igen utan att kissa på mig, var långt borta... MEN, jag vägrade ge mig. Jag bara skulle hitta en lösning, och det gjorde jag också.

Lösningen stavas VELIEVE. Vilken underbar produkt och service! Istället för att vänta på att få en läkartid, (som säkert skulle ta minst en vecka så som läget ser ut just nu) så beställde jag hem ett test-kit som kom inom 2h, direkt till min dörr. Jag laddade ner Velieve-appen och följde instruktionerna, och laddade upp min colourboard nedan, i appen. Efter 10 minuter fick jag ett samtal från en privatläkare för att diskutera mina provsvar.

Jag har en ganska kraftig urinvägsinfektion, så läkaren skrev ut antibiotika till mig direkt, och skickade hem även det, direkt till min dörr. Hon var också så grymt trevlig att prata med. På 4h hade jag alltså beställt det här kittet, fått det hemskickat, provtagit mig själv, fått resultat och fått hem en antibiotikakur! Jag är så glad. Allt för £45. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag ÄLSKAR privat vård!

Nu har jag precis ätit lunch och tagit första tabletten. Det infinner sig ett lugn i mig nu. Har fortfarande en hög med papper att fylla i för att registrera mig på en ny vårdcentral, men jag har fått antibiotika. Det kommer göra mig sömnig, jag ska sova bort smärtan och förhoppningsvis är jag mig själv om några dagar igen. TACK Velieve.

Gillar