Veggie Frittatas (& jobb)

Idag kommer pappa hit! Han ska stanna hos oss till på söndag, så det ska bli roligt. Tyvärr mer roligt för honom och min fästman än för lilla mig… De ska gå på friidrottsvm, London Beer Festival, fotboll och min fästmans svensexa. Själv ska jag jobba, jobba, och jobba ännu mer ha ha gråter… Men trevligt att ha pappa här i alla fall, fastän jag inte kommer kunna tillbringa så mycket tid med honom som jag egentligen skulle velat. Men SNART tar jag semester. Det är ju bara drygt en (intensiv) vecka kvar. Jag har svårt att inse att allt är så himla nära nu, eftersom jag är helt nedgrävd i jobb och det ser ut att fortsätta så ända in i slutet av nästa vecka. Men jag säger det igen; SNART är jag fri.

Jag har inte så mycket roligt att skriva om just nu eftersom livet som sagt bara består av jobb (så det känns som i alla fall; alla har roligt utom jag), men jag ska berätta om något gått jag åt igår. Jag fortsätter att välja fler vegetariska alternativ när jag är ute och handlar. Den här gången letade jag efter någon fryst snabbmat som jag kunde laga när jag hade ont om tid. Jag köpte strips, och gick sedan runt och tittade lite på hamburgare, kycklinghamburgare… Men ingenting lockade riktigt. Istället begav jag mig till den vegetariska frysen, och där fanns ju väldigt mycket intressant jag inte riktigt noterat förut.

Jag köpte dessa vegetariska frittatas med spenat, ägg, ärtor och mozzarella. Kanske inte det finaste att titta på, men de var verkligen sååå goda! Jag älskar mozzarella och spenat, så den här kombinationen passade mig perfekt. Jag saknade inte alls köttet, utan det här var ju faktiskt GODARE än “vanliga” hamburgare. Billigare också. Dessutom blev min snabblagade lunch inte så onyttig heller, eftersom det var mest grönsaker på min tallrik i alla fall. Så nej, inga mer frysta hamburgare för mig. I framtiden kommer jag hålla mig till vegetariska burgare/frittatas och annat roligt. Det fanns så mycket att välja på och jag känner verkligen att jag vill prova alla sorter nu i den där frysdisken, eftersom dessa med spenat och mozzarella var så himla goda.

Så jag väljer mer vegetariskt; för djurens skull. Att äta är verkligen höjdpunkten på dagen när man jobbar så mycket... Jag är så trött på jobbet just nu så det finns inte. Vädret gör mycket det med. Sommaren var kort, den kom till England i juni och var slut två veckor senare. Har inte sett solen sedan jag var i Sverige(?!!!) senast. Sommaren är min favorittid på året, så därför blir jag lite extra deppig när jag tittar på kalendern som visar juli/augusti men det finns ingen sol och sommarvärme ute. Vintern är alltid garanterad, så varför kan inte sommaren också vara det?

Gillar