Vegetarisk fredagsmiddag till mig själv

Ikväll har jag en myskväll med mig själv! Min man är ute med sina vänner, och trötta jag känner för soffmys med en coca cola, Wahlgrens Värld och Big Bang Theory. Jag älskar egentid 😍 speciellt när jag är trött.
Det ska bli härligt att mysa i soffan under filten när det är kallt ute. Men först håller jag på att laga fredagsmiddag till mig själv. Det blir som vanligt skräpmat, när jag själv får välja. Men nyttigare än "vanlig" skräpmat för jag kör på vegetariskt!
När inte min man är här känner jag verkligen inte behovet av att äta kött. Det jag alltid är sugen på är strips och bearnaisesås, resten på tallriken kvittar. Så jag lagar just det jag känner för; strips och bearnaisesås, och så fyller jag ut tallriken med lite olika grönsaker. Den här gången ska jag bland annat prova soyahamburgare och sötpotatisfalafels. Spännande! Jag kommer gilla det, det vet jag redan. Jag tycker faktiskt om det mesta som är vegetariskt.
Maten är klar, dags att äta! Ska unna mig en coca cola till maten också - det är ju fredag. Alkohol dricker jag nästan aldrig när jag är själv. Blir knappt sugen på ett glas vin längre, utan det är coca cola som alltid lockar mest! Vet inte om det är bra eller dåligt, men spelar det någon roll? Nej, det är fredag och jag känner mig på toppenhumör!

Gillar

Kommentarer