Veckans små planer

Det var längesedan jag skrev ett inlägg med veckans planer. Mest för att jag inte kunnat göra upp några planer sedan innan lockdown, i mars. Det här året har varit underligt, to say the least.

Den kommande veckan kantas till 80% utav jobb, som vanligt. Jag fortsätter att arbeta hemifrån och min man arbetar nu på skolan igen. Det har varit mysigt att alltid haft sällskap hemma i veckodagarna. Någon att ta en lunchrast med. Men jag trivs samtigt att jobba ensam. Jag har börjat arbeta på ett nytt projekt vilket är ett hospital ward, och det är tajta deadlines som gäller. Det är inget Corona-relaterat utan ett privat sjukhus. Det är kul att se att det investeras i annat än behandling av Corona just nu. Situationen i landet har blivit mycket bättre, speciellt för sjukvården, och jag hoppas det håller i sig.

På onsdag är det begravning för min mans mormor. Äntligen. Hon gick bort för fyra veckor sedan, så det ska bli skönt för alla inblandade att äntligen få ett avslut. Jag tror min man behöver det. Eftersom min mans mormor ska jordbegravas kommer ceremonin hållas utomhus på kyrkogården. Endast 10 pers får närvara under de nuvarande Coronarestriktionerna, och jag tror vi blir exakt 10 personer.

På onsdag kväll börjar också Premier League igen. Det ska bli så härligt att få se lite fotboll igen. Ingeting känns ju normalt just nu, men att fotbollen kommer tillbaka är ännu ett steg i rätt riktning. Jag och min man ska också spela tennis någon kväll efter jobbet.

En pub här i närheten har öppnat för takeaway. Det skulle vara så mysigt att gå dit, beställa lite mat och ta något att dricka. Fastän man måste äta och dricka hemma så är ju även det ett steg i rätt riktning. Att gå till en restaurang bara för att man KAN. Jaa, vilken frihet. Jag som inte ens gillar öl, blev sugen på en öl nu hihi.

Så ser i alla fall min vecka ut, på ett ungefar.

Gillar

Kommentarer