Veckans planer

Måndag: Jobb för mig. Min man har en semestervecka nu (winter break som är som sportlov), så han ska hänga med vänner, luncha, spela tennis, titta på fotbollen på en pub... Avundsjuk? Nej, inte alls 😭 Själv ska jag ha ett två timmars möte om miljövänliga byggnadslösningar. Iofs ganska intressant, men jag spelar hellre tennis en dag som denna.

Tisdag: Jobb för mig igen, medan min man ska ta tag i en del saker hemma. Han ska måla alla våra innedörrar vita, ge trappen ett extra lager vit färg, samt borra ett hål för tvboxsladden i gästrummet (som ska kopplas ihop med boxen på nedervåningen). Sedan ska han laga en god paella, som vi kan äta på när jag kommer hem från jobbet 😉 Någon gång under dagen kommer även en elektriker hem till oss för att titta på våra lampor och byta transformers.

Onsdag. Min man ska fixa klart saker i hemmet, tex måla dörrar han inte hann med på tisdagen, skruva tillbaka alla handtag, tvätta fönster etc. Jag jobbar. Troligtvis på kontoret hela dagen. På kvällen landar pappa i London, men han ska bo på ett hotell i Earl's Court den här veckan, så jag kommer inte se honom just på onsdagen.

Torsdag: Jag jobbar (såklart), men på kvällen är det dags att gå på fotboll!! Vi ska gå på Chelsea v Malmö FF tillsammans med min pappa, hans vänner + två av våra vänner som bor här i London. Kanske träffas vi innan för en middag också. Under dagen kommer även en ingenjör hem till oss för att servra vår varmvattenberedare. Så bra att min man har semester, så han kan vara hemma och ta reda på dessa ingenjörer, elektriker etc. Jag förstår annars inte hur folk som jobbar heltid lyckas få ihop sånt här när servicesnubbarna arbetar exakt samma tider som vi är på jobbet!

Fredag: Det är löning! Så räkningar ska betalas 😉 Jag jobbar som vanligt, och sedan vill jag ha en myskväll med min man. Kanske äter vi lite takeaway och tittar på How To Get Away With Murder innan jag somnar i soffan i min mans famn.

Lördag: Pappa är fortfarande i London, så här kommer han och gänget åka ner till oss och hälsa på! Pappa ska inspektera vårt stengolv, och en lista på saker vi behöver införskaffa för att lägga nytt köksgolv ska skrivas. Pappa ska även få hjälpa oss med att ta ner hyllan i köket som sitter som sten. Sedan vill jag bjuda gänget på öl och snacks innan vi säkert tillbringar resten av dagen med att gå runt på pubarna här i närheten.

Söndag: Förhoppningsvis har pappa gett oss grönt ljus att han kan lägga om vårt köksgolv, så vi åker och köper ett nytt golv!! Kanske handlar vi även nya hyllor till köket. Pappa åker sedan hem till Sverige på kvällen, men kommer sedan tillbaka helgen efter, och då hoppas jag det blir golvläggning!

Gillar