Vårt Lancing

Man måste ta vara på de fina sommardagarna här i England. De har ju hittills inte varit speciellt många i år, så när det blev 25 grader varmt igår och sol, åkte vi direkt ner till kusten igen.

Vi hamnade i Lancing igen. Den lilla kustorten som har allt det där vi tycker om. En fin strand med mindre folk än någon annanstans, ett mysigt (och lite lyxigare) strandcafé, fräscha toaletter, alltid parkeringar, och så ligger det endast en timmes bilresa hemifrån.

Det var mycket varmare här igår än för en månad sedan. Vi hittade direkt det perfekta stället på stranden där vi slog oss ner och solade. Men först köpte vi goda cappuccinos i strandcafét.

Efter tre timmar av sol och bad, så åt vi lunch på Perch on Lancing Beach (cafét) igen. Det var så gott att få beställa in en kall dricka - deras cloudy apple och sicilian lime läskedrycker var riktigt goda och svalkande i hettan.

Vi beställde sedan in en chicken bowl (förra gången år jag ju deras fantastiska falafel bowl, och kycklingen var minst lika god), samt moules frites som vi delade på.

Vi blev lagom mätta innan vi gick ut på stranden igen för att hänga i solen i en timme till.

Helt plötsligt hade vi varit i Lancing i 6h, och då bestämde vi oss för att åka hem.

Det kändes riktigt bra att min första tur ute, efter 10 dagar i resekarantän, var till kusten och stranden. 🌊⛱

Älskar alla helger tillsammans med min man. När vi kom hem överraskade han mig med att berätta att han bokat en resa till Devon till oss, om ett par veckor. Han hade först tänkt Grekland, som ändrades till Mallorca, som sedan ändrades till Wales och som tillslut blev Devon. Det är ju omöjligt att resa utomlands som läget just nu ser ut med alla restriktioner - jag hade ju turen att kunna resa till Sverige enbart pga att jag är svensk medborgare. Men inget land tar in engelska turister just nu.

Jag är såå pepp på Devon i alla fall! Bara jag får hänga med min man i några dagar på en ny plats, så kommer det bli underbart. Som vi sade; vi får väl fortsätta med våra pensionärssemestrar - Cornwall förra sommaren och Devon i år - och sen när vi är 65 blir det Ibiza, St Tropez och Mykonos.

Gillar