Vårt hem är svenskt

Pappa hade med sig lite smått och gått till mig från Sverige, som alltid när han kommer på besök. Den här gången fick jag bland annat fryspåsar (ni anar inte hur svårt det är att få tag i bra fryspåsar i detta land), nässpray (har använts flitigt under veckan som gått!) alvedon, och de här chipspåsarna.

Höstiga smaker är supergoda, och jag är bara glad att de fortfarande säljs! Dock var bäst före datumet på den ena idag, så jag fick öppna den direkt och har typ levt på chips de senaste dagarna.

Min bror har även pratat om sina runda matlådor i ett par veckor. Han älskar dem och säger att han aldrig ätit ur något bättre. Så han såg till att köpa två rosa åt mig och skicka med pappa. Det var jättesnällt! Första gången jag testar dem är nu idag på lunchen.

Vårt hem är verkligen mer svenskt än engelskt med alla matvaror och inredningsartiklar från Sverige. Bearnaisesås, brunsås, lingonsylt och vitpeppar finns det rikligt av i mina köksskåp. Till och med hallmattan köpte jag i Sverige för ett par år sen, och släpade med den till England i handbaggaget. Jag älskar när pappa kommer hit, för då får jag alltid något nytt. Samma sak när jag åker till Sverige och hälsar på; då ser jag alltid till att ta med mig några presenter från England.

Gillar