Vårt förhållande

Vem är äldst?

Jag är två år äldre. Eller 1 år och 10 månader äldre , om man ska vara petig. Just nu är han 28 och jag 29.

Gick ni i samma skola?

Vi gick på samma universitet.. Vi träffades när han gick första året och jag andra på University of Portsmouth.

Vem tog första steget?

Han berättade att han var intresserad av mig. Jag hade bara sett honom som en vän tidigare, och hade nog fortsatt att göra det ett bra tag till. Så skönt med en ärlig kille!

Vem har sämst humör?

Det är garanterat jag med mina humörsvängninar och tålamod som knappt existerar. Det roliga är dock att vi aldrig är sura samtidigt. När någon av oss är på dåligt humor, så tar den andra naturligt på sig rollen som den stöttande partnern. Min man lite oftare än jag då...

Vem pratar mest?

Utan alkohol - jag. Med alkohol - min man, som inte kan sluta tjattra efter ett par öl...

Vem är mest social?

Min man. Han kan vara omringad av människor 24/7 medan jag behöver mer egentid. Jag tror vi båda är ganska ambiverta av oss, men mitt tålamod sviker lätt när jag är omkring samma människor för länge, eller deltar i tråkiga konversationer som aldrig tar slut.

Vem har sjukast humor?

Jag. Jag tror det bara är en person i hela världen som faktiskt förstår sig på min humor, eftersom han är exakt likadan, och det är min bror. Vi skickar saker till varandra varje dag, som ingen annan skrattar åt. Har du hört den där om häcken? Nej, då hoppar vi över den.

Vem är mest envis?

Jag är en kräfta som är gift med en oxe... Finns det ens ett svar på den frågan? Vi är extremt envisa båda två. Vi är båda det äldsta barnet som är vana att bestämma och få sin vilja igenom. Dessutom är vi båda stolta problemlösare som ogillar kompromisser... Ja, jag kan inte svara på den frågan.

Vem somnar först?

Min man kan somna på mindre än en minut. Jag skämtar inte.

Vem vaknar först?

Också min man.

Vem sa jag älskar dig först?

Min man. Vi var på ett silent disco-party, utomhus, i september 2012. Vi sjöng med i Ne-Yo's låt Let Me Love You, och han kramade om mig och sade 'I love you'. Det glömmer jag inte.

Vem är mest rörig?

Min man. Det stör mig att han kan öppna ett paket mjölk på morgonen och lämna plastbiten som sitter under korken, på köksbänken, istället för att slänga den. Att han alltid har en hög med kläder på sängen. Att det alltid står tomma, använda dricksglas i vartenda rum han varit i. Att han använder en vit tshirt dagen efter jag precis tvättat en vit tvätt. Osv.

Vem är den bästa chauffören?

I Sverige, jag. I England hatar jag trafiken, och de lite mer kaosartade reglerna. Så här är det definitivt min man.

Vem lagar godast mat?

OJ, vilken fråga Jag anser att jag är väldigt duktig i köket, och min man likaså. Vi är bra på olika maträtter helt enkelt. Han lagar tex en helt fantastisk paella, och ingen kan slå min fiskgratäng.

Vem skulle klara sig längst tid på en öde ö?

Min man. Jag skulle nog få en urinvägsinfektion och dö relativt snabbt, om jag inte hade tillgång till varma kläder, och mycket dricksvatten. Dessutom skulle jag aldrig kunna döda ett djur för mat, hur hungrig jag än var.

Vem skulle vara först framme och hjälpa en gammal dam i nöd?

Också min man. Han har ett högre EQ än mig, och skulle nog förstå situationen snabbare. Jag vill aldrig vara i vägen (eftersom jag ogillar när folk är i vägen för mig), så det hade tagit längre tid för mig att analysera situationen, om hon verkligen behövde min hjälp osv.

Vem skulle passa bäst som stadsminister/president?

Min man. Han är mer diplomatisk, och jag är mer svart på vitt. Kanske till och med lite för hård och kall i vissa situationer.

Gillar

Kommentarer