Vårpresent

Igår fick min fästman en vårpresent från sitt jobb; en gul krysantemum. Han hade hoppats på en flaska vin, så blev väl lite besviken, men jag blev glad! Älskar färglada blommor i hemmet; det ser så hemtrevligt och mysigt ut. Ännu en anledning till varför jag föredrar neutrala färger på väggar, golv och möbler; du kan köpa/få en blomma i precis vilken färg som helst och det matchar ändå in med inredningen. Tänk liksom om vi hade haft en röd matta i vardagsrummet… Vad fult det skulle blivit med en gul blomma då.

Blomman passade perfekt i den svarta krukan jag fått av mamma. Tog ett kort och visade henne, men hade helt glömt bort att jag inte alls fått den, utan att det var stöldgods haha. Jag gillar att gå och plocka lite i mammas och pappas hus ibland. Mamma älskar också svart och grått, så man kan hitta riktiga kap där. Hon har ju dessutom så mycket prylar, så hon brukar inte märka att vissa saker försvinner haha. Men om jag tar kort och skickar till henne… Ja, då märker hon ju.

En annan inredningspryl jag är väldigt sugen på att “ta hem”, är den här skylten som det står Lycka på. Men mamma är jätterädd om den (likaså Dream-skylten i sovrummet), så det kan jag nog glömma. Dessutom sitter den ju på väggen, så det blir genast svårare för mamma att inte märka om den helt plötsligt försvinner. Nej, när det kommer till saker jag vet att hon älskar, frågar jag alltid först såklart. Och säger hon nej frågar jag igen och igen tills hon säger ja. En sån himla bra taktik.

Gillar