Vårkläder

För två veckor sedan hade vi 18 graders värme och sol i fyra dagar, och det behövdes inte mer för att jag skulle drömma mig bort till en sagovärld där sommaren, eller i alla fall de sena vårdagarna redan kommit. Sedan dess har jag gått runt och låtsas att det är vår på riktigt, fastän vinterjackan fick tas fram igen, det är frost på bilrutorna när jag vaknar på morgnarna, och jag ska till Sverige imorgon där det fortfarande är SNÖ...

Blev väldigt taggad på fina vårkläder där ett tag, och bestämde mig för att unna mig lite nya kläder från Missguided i söndags kväll. Jag totalrensade ju faktiskt min garderob i januari, och har inte köpt in något nytt sedan dess, så det var jag värd. Söndagskvällar = shopping mode deluxe.

Igår kom min nya, fina, LJUSROSA skinnjacka (fake). Längtar verkligen efter att få använda den. I min drömvärld kommer jag kunna använda den på tisdag, men realistiskt får jag nog vänta en månad till…

Köpte även en blommig t-shirtklänning, som jag nog kommer klippa av till en t-shirt. Tycker klänningar bara hänger på mig, och jag ser genast tråkig ut. Vill hellre använda den som ett t-shirt med ett par snygga byxor eller shorts till.

Till sist köpte jag även ett par tie waist byxor. Fick slänga alldeles för många finbyxor i januari på grund av att de inte gick att knäppa, så tie waist is the way forward. Så bekvämt.

Nu vill jag bara ha 18 graders värme igen (eller åtminstone 16) och sol, så jag kan gå runt i dessa kläder.

Gillar

Kommentarer