Vårkänslor

Det var ganska skönt att gå från endast 2 grader varmt igår till 14 idag. Här stod jag och solade på lunchen, och bara njöt av värmen. Det kändes som riktig vår, till och med tulpanerna i parken börjar komma fram. Verkligen uppfriskande.

Dock tror jag inte det kommer fortsätta så här. 14 grader i feburari är inte normalt, hur mycket jag än skulle vilja att våren var här på riktigt. Ska bli kallare redan imorgon, så jag passade på att njuta så mycket jag bara kunde medan det varade.

Det var också härligt att byta ut den tjocka vinterjackan mot min lite tunnare, beiga kappa från Missguided. Jag köpte den i oktober och använder den när det är lite varmare ute, eller när jag besöker kunder i centrala London. Tycker den ger ett lite mer professonellt intryck än min svenska skidjacka. Bar även en mintgrön tunika jag köpte på Gina Tricot i lördags (tyckte jag kunde unna mig ett vårplagg på mitt svenska kort när jag hade semester).

Motivationen har verkligen varit på topp idag på jobbet, eftersom jag nyss kommit tillbaka från min mini-semester. Man får så mycket energi bara av att träffa alla man tycker om igen, och prata svenska ett tag. Vädret idag gjorde allt bara ännu bättre. Synd att det inte kan hålla i sig. Jag lyckades gå upp tidigt idag också, vilket inte alls är likt mig. Men antar att jag är tillbaka i samma gamla vanor på torsdag; hasar mig upp klagandes klockan 7 på morgonen och bara bär svart till jobbet för det är enklast så Haha... Kan inte våren vara här nu?!

Gillar