Varit hos frisören

Tofsen har blivit min nya favoritfrisyr, då mitt hår växt sig alldeles för långt och blivit ohanterbart. Frisörsalongerna öppnade för en dryg vecka sedan, och jag fick en tid på RUSH idag på eftermiddagen. Jag såg väldigt mycket fram emot det!

Det var dags att bleka utväxten, göra håret en nyans kallare, samt klippa av det här långa, livlösa svallet. Jag älskar att ha långt hår - tycker det är det absolut finaste - men det var dags att klippa av 10cm. Det växer ju ut så fort ändå.

Min sista bild på lockdown-håret...

... För nu ser jag ut så här!

10 cm kortare, utväxten är borta och håret går i en sån där fantastisk kall nyans igen. Jag blev riktigt nöjd över längden. Jag känner mig 10kg lättare liksom. Det är sååå ovant att vara så här korthårig (jag vet att det fortfarande är långt, men för mig är det här kort), men det känns så fint och fräscht.

Nu ska jag vara tråkig och beta av lite mer jobb. Den här veckan har varit väldigt tuff för mig eftersom jag bollar 7 projekt samtidigt. Jag försöker projektleda och skriva samtidigt (technically author building information - vad nu det heter på svenska), och det är så svårt när man har så många projekt samtidigt. Så nu ska jag ta en timme och skriva lite mer manualer och uppdatera ritningar. Snygg känner jag mig i alla fall 👩🏼

Gillar