Vårblomster och Bröllopstankar

Hur fint? Älskade vår! Mitt favoritträd i parken blommar. Tidigare i år än förra året faktiskt. Hoppas det betyder att vi får en längre sommar! Jag skulle kunna tänka mig den här rosa färgen som färgtema på vårt bröllop. Vi har fortfarande inte riktigt bestämt oss hur vi ska göra. Vi får nog diskutera färger och blombuketter igen om ett par veckor, efter att jag köpt min klänning.

Den här veckan har min fästman semester, och jag tycker nästan det är mer härligt än vad han tycker haha. Det blir ju lite av en semester för mig också, eftersom han lagar middag hela veckan. Igår lagade han paella (utan skaldjur för mig!), och imorgon blir det grekiska kycklingspett med rostad potatis, pitabröd, hummus, tzatsiki. Hur gott?! Han ansökte även om Certificate of No Impediment igår, så nu är vi bara en månad ifrån att vara “gifta” i England. Visst, papprena måste signeras i Sverige efter vigseln, men allt annat är klart. Inga mer processer i England. Bara hindersprövningen som ska fixas i Sverige.

Vi bokade flygbiljetter igår kväll till Sverige i maj för att just ansöka om hinderprövning. Tanken är att vi ska köpa ringar då också! Det blir min fästmans sista sverigeresa innan bröllopet i augusti, så vi ska försöka hinna med så mycket vi kan på kort tid. Det som inte hinns med då plockar jag upp i juli. Det är tur att jag varit så sparsam de senaste månadena, för de kommer spenderas mycket pengar på bröllop och resor nu. Ska till banken nu innan min lunch är slut och meddela dem att det kommer dras en större summa pengar från mitt kort nästa vecka, utomlands. Jag gör alltid det och checkar av att de inte har infört några nya spärrar.

Jag ser verkligen fram emot nästa vecka då jag åker hem till Sverige över påsken. Det mest spännande som händer är väl att jag ska prova brudklänningar hos By Malina, men det ska också bli mysigt att bara umgås med familjen ett tag och vara ledig från jobbet. Jag behöver lite ledigt nu.

Gillar