Vår trädgård

När man vaknar upp på morgonen till den här utsikten och det är helg. Eller i alla fall fredag. Jag fick en liten sovmorgon imorse, vilket jag är så glad och tacksam för. Det är fruktansvärt höga mängder pollen där ute, vilket till och med jag känner av som annars inte är allergisk. Mina ögon känns konstant “dammiga”, jag är mycket tröttare än vanligt och igår blödde jag till och med näsblod efter att ha gått en promenad hem från jobbet genom en blåsig park… Det rann så mycket att det såg ut som om någon hade misshandlat mig. Så ja, jag var glad över att börja ett par timmar senare. Lyckades även få en halvtimme i solen, på en veckodag. Det kallar jag riktig lyxx.

Jag tycker vår lägenhet är så mysig, och det inkluderar husets gemensamma trädgård (fastän jag inte hängt där än). Den här utsikten har vi från sovrumsfönstret, och jag bara älskar att vakna upp till det här på helgerna. Inga fler kalla rum åt norr. Nu har vi sol och värme överallt. Ser fram emot en mysig morgon imorgon med min man. Vi har just nu noll planer för helgen och det känns riktigt, riktigt bra. Vi behöver det eftersom det är hög press på oss båda just nu på båda våra jobb.

Mina favoritmånader på året är augusti och september, men maj är härlig med. Det känns att det är början på sommaren och jag älskar att ha hela sommaren framför mig. Mycket roligt kommer hända. Det enda minuset just nu då är årets pollensäsong här i London… Jag vill bara hälla upp ett kallt glas isvatten och doppa mina ögon i det.

Gillar