Välstädat

14 dagar i isolering är över, och det var inte alls svårt. Känner liksom "har det redan gått två veckor?" Och måndag kommer dessutom bli min första dag på kontoret på 5 månader. Sjukt.

Det jag kan säga om isoleringen är i alla fall att hemmet aldrig varit så välstädat. Jag kan erkänna att min man gjort det mesta (jag har ju fortfarande jobbat om dagarna), men varenda millimeter av lägenheten har gåtts igenom, städats. Hur fin är tex inte vår barhörna här ovan? Med ett vinställ fullt av flaskor och en orkidé som blommar. Det syns inte heller på bilden, men jag har gått igenom hela barskåpet igen, möblerat om, städat och organiserat.

Ger mig själv också lite cred för köket. Alla hyllor och lådar är nu jättefint organiserade, och jag älskar verkligen att förvara ris, pasta, müsli och granola i glasburkar. Så fint och användbart.

Det har också blivit en hel del hemklickande under dessa veckor. Bland annat den här blomvasen, som är så stor och fin. Just nu får den bara stå här på bordet, men så fort jag kommit hem från Frankrike ska den fyllas med en stooor vacker blombukett.

Och grannens katter har skrämt mig vid ett flertal gånger under dessa veckor. Ibland står hon bara där i köksfönstret och stirrar på mig när jag lagar mat. Så fin, men hon blir så stor där i fönstret, och jag förväntar mig aldrig att det ska vara någon där.

Avslutar med en bild jag tog i soffan på mig själv efter ännu en dag av städande och småplock. Ugnen är ren, och vattenkokaren har aldrig varit så blank som idag. Och det ser ut som om jag klippt av mig håret på bilden. Jag gillar det. Det är i alla fall dags att återgå till den "riktiga" världen nu, vad än det nu innebär i år.

Gillar