Välkommen december

Årets mysigaste månad är här! Jag började dagen med att slå på datorn bredvid en tänd julgran. Att få jobba med julgranen precis bredvid är en sådan mysig lyx. Vi brukar alltid klä en gran på kontoret med, men det blir ju inte alls samma mysighetsfaktor som att sitta här hemma med min egna gran och mina julegrisar (marsvinen) tuggandes på hö.

Jag har märkt att jag brukar skriva en lista på mina planer i december månad, men i år hoppar jag det. Jag har ju inte många, och de lilla jag har är ju inte alls garanterade. Jag hoppas i alla fall och tror att jag kommer få fira en vit jul i Sverige (mina föräldrar har i alla fall snö på marken just nu). Jag ska jobba tills den 18e, och sedan har jag hela 16 dagars semester! Så fint att nyårsdagen infaller på en fredag det här året (Eller bokstavligt talat nästa år).

Jag har nyss haft lunch och varit ute på en promenad där jag såg albinoekorren igen. Vi har en ekorre här i närheten som faktiskt är vit med röda ögon, och det är väldigt ovanligt. Jag ser honom jätteofta nuförtiden, men det kanske är just för att han är vit och urskiljer sig så lätt från mängden. Speciellt när träden äntligen tappat alla löv och han inte har mycket att gömma sig bland heller.

Nu är det dags att ta tag i andra halvan av arbetsdagen. Har alltid mycket att göra den här tiden på året, och det här året är inget undantag (vilket jag självklart ser som något positivt). För att höja motivationen lite ska jag nu öppna mina första lucka i tekalendern! Det är en kylig dag (5 grader) så det passar perfekt. Fick även en Lindt-kalender i brevlådan från jobbet, så den ska jag också öppna! God jul, tänkte jag avsluta inlägget med, men jag menar ju såklart glad december 🥂

Gillar

Kommentarer