Välgörenhet i jul

Vare sig man tycker om att köpa julklappar eller inte, så finns det en julklapp jag tycker alla borde köpa och ge bort i jul; nämligen en slant till välgörenhet!

Jag känner mig lyckligt lottad som har en underbar familj och bra ställt ekonomiskt, men det är många som inte har det, och kanske påminns lite extra om det så här i juletider. Ensamhet, sjukdomar, psykisk ohälsa, dålig ekonomi, kanske inte ens ett tak över huvudet… Det är många som har det dåligt, så varför inte ta en minut till att skänka lite pengar dit det skulle behövas allra mest.

Julklappen till mig själv i år blir darför en slant till välgörenhet 😊

Likt förra året har jag valt att ge bort en gåva till cancerfonden. Just cancerforskning står mig ju väldigt nära då flera i min närhet har haft cancer, samt att min morfar faktiskt gick bort i sjukdomen 2016. Har även, tillsammans med min man, skänkt pengar till en organisation som hjälper hemlösa här i London.

Ljuslyktorna på bilderna här ovan fick jag i julklapp av min bror förra året. En stor del av försäljningsvinsten gick till sjuka barn. Sådana julklappar gillar jag!

God jul! 🎄🎁

Gillar