Valentine's Meal Deal

Vi provade alltså på något nytt i år och beställde färdigmat, ett såkallat meal deal, från mataffären. Det var så gott, och det kändes nästan som om vi åt ute på en restaurang, så det blev väldigt lyckat. Garanterat något vi kommer göra igen om vi inte känner för att laga mat själva, eller inte kan ta oss ut till en restaurang på Alla Hjärtans Dag.

Det blev en Valentine's day lunch bestående av kyckling i rödvinssås med potatisgratäng, blomkål i oststuvning och en grönsaksblandning. Något jag skulle kunna tänka mig beställa ute på en restaurang med.

Till förrätt drack vi ett glas vitt vin och åt detta flatbread. Det är som en pizzadeg/pizzabröd med tomatsås, penslat med vitlökssmör och pesto. Så gott. Vi åt förrätten framför tvn eftersom Manchester United spelade (min mans fotbollslag).

Huvudrätten bestod sedan som sagt av kyckling, potatisgratäng och oststuvad blomkål.

Och till efterrätt blev det denna fina cheesecake med passionfrukt och hallon. En riktig höjdare.

Bailey var även Alla Hjärtans Dag-fin med en lila rosett. Min mamma tyckte han såg ut som en marzipangris man kan köpa på ett konditori😂

Det blev alltså en väldigt trevlig Alla Hjärtans dag med god mat, bästa sällskapet och fina presenter. Känner mig så bortskämd efter att ha fått den fina Michael Kors-klockan! Det här var nog årets hittills bästa dag ❤

Gillar

Kommentarer